Tivoli Carvoeiro Hotell Restauranter og Barer

Luís Baena har blitt utnevnt til Executive Chef for Tivoli Hotellene. Han vil være ansvarlig for å skape og implementere et nytt konsept av det tidligere portugisiske kjøkkenet. Hans svært personlige og tydelige signatur kommer fra alle hans reiser og opplevelser. Han eksperimenterer alltid, og kombinerer ulike påvirkninger og referanser Han har bred internasjonal erfaring og har vært Executive Chef på mange topphoteller. Hans 25 år lange karriere inkluderer samarbeid med noen av de fremste kokkene i verden, som for eksempel Joël Robuchon og Paul Bocuse.

Varanda Restaurant

Restauranten i femte etasje tilbyr en ”måkes” utsikt av Atlanterhavet nedenfor. A-la-carte-menyen har blitt designet med vekt på både kvalitet og variasjon.

Åpningstider:
Frokost serveres fra 07.30 til 10.30

Palmeira Coffee Shop
Ved bassenget. Nyt en snack eller et lett måltid uten å måtte bytte klær.

Åpningstider:
Fra 11.00 til 17.00 (april til oktober)

Grotto Bar
Syng sammen, le og ha det generelt gøy under regelmessige program med levende musikk og underholdning som blir holdt på denne baren.

Bogart’s Bar
Dette er stedet å gå for å se TV på storskjerm, spesielt bra for sportslige begivenheter, og å spille snooker på et bord med full størrelse.

Pool Bar
Denne pool baren er kun åpen i sommerhalvåret.


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.