Tivoli Carvoeiro Hotel, Algarve, Portugal

När man kommer fram till Lagoa känner man genast doft från tall, johannesbrödträd och eukalyptus och på en klipptopp med utsikt över den väldiga Atlanten, hälsar hotell Tivoli Carvoeiro välkommen.

Semester för hela familjen...

I fiskebyn Carvoeiro, där färgglada fiskebåtar guppar i det turkosfärgade havet, ligger det här fantastiska hotellet som erbjuder hotellfaciliteter för gammal och ung. Det finns något skoj att göra för alla åldrar, för det finns två utomhuspooler (varav en för barn), en uppvärmd inomhuspool och bubbelpool, en puttinggreen med 12 hål, två tennisplaner, ett gym med massage och skönhetsbehandlingar, volleybollplan, pingpongbord och utrustning för badminton och bågskytte! Alla rum kan anpassas för vuxna som reser med små barn och de flesta rum har enastående utsikt över havet.

… på en helt otrolig plats

Tivoli Carvoeiro är ett bekvämt, fyrstjärnigt hotell, beläget i en liten, pittoresk by längs kusten i Algarve. I närheten av hotellet slår lugna havsvågor mot vikar och stränder med vit och len sand, som bara sommarfötter kan njuta av. Alldeles nedanför Tivoli Carvoeiro hotell ligger den lilla stranden Vale Covo, som är härlig att utforska vid lågvatten. Hotellet är beläget mitt emellan Albufeira (3,7 mil) och Portimão (1,5 mil) och det är endast 8 km till den kända stranden Praia da Rocha, och det är heller inte långt från hotellet till marinan i Portimão, där det händer saker. På alla de här semesterorterna finns mängder av restauranger, barer, affärer, stränder och flera golfbanor. Detta fantastiska, fyrstjärniga hotell ligger i ett avskilt område, där man kan njuta av lugn och ro och Algarves sköna natur och samtidigt är det lätt ta sig till alla de nöjen och fritidssysselsättningar, som de här olika semesterorterna har att erbjuda.


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.