Tivoli Gruppen

Planlægger du at slippe væk fra det hele? Så er du kommet til det rette sted. Vi har flere hoteller i Portugal og på Europas vestkyst hvor vi kan garantere dig dit livs ferie. Et hotel i Tivoli-gruppen henvender sig til alle  rejsende, det være sig om du skal på bryllupsrejse, på ferie med familien eller på en romantisk smuttur med konen eller kæresten.
Alle vores hoteller er af høj kvalitet, vores medarbejdere har fokus på alle detaljer, og vores faciliteter er uovertrufne. Vi har beskæftiget os med hotelbranchen i Portugal siden 1930, da vi åbnede Tivoli Lisboa. Dette 5-stjernede hotels beliggenhed er misundelsesværdigt. Det ligger på det mest mondæne strøg, Da Liberdade Avenida, i den portugisiske hovedstad.

Tivoli Lisboa har fået følgeskab af to andre hoteller i Lissabon: Tivoli Jardim og Tivoli Oriente. Det 4-stjernedeJardim, der ligger ved siden af Tivoli Lisboa, kombinerer charme og elegance. Det 4-stjernedeOriente er det perfekte hotel for forretningsrejsende - tæt på det kommercielle distrikt, Parque das Nações, hvor Expo ’98 blev afholdt.

Vi har senere åbnet Tivoli Palácio de Seteais, endnu et 5-stjernet hotel, der er som taget direkte ud af et Disney-eventyr. Ikke langt herfra finder man det 4-stjernede Tivoli Sintra i den smukke lille by af samme navn. Hvis du søger kulturelle oplevelser, åbner det 4-stjernede Tivoli Coimbra, som har fået sit navn efter byen Coimbra, porten til en af de ældste byer i Europa.

Golfspillere og solelskere vil elske vores fem hoteller i Algarve. Den seneste tilføjelse til vores familie er Tivoli Victoria. Denne 5-stjernede resort åbnede i 2009. Der er udsigt ud over Victoria golfbanen, som er designet af ingen mindre end golfikonet Arnold Palmer.

Hold ferie hos os. Tivoli-hotellerne står for det bedste af det bedste, og du vil få en ferie, som du ønsker aldrig vil slutte. Vores mål er, at du kan nyde din ferie.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.