Tivoli Coimbra Ravintolat ja Baarit

Luis Baena nimettiin äskettäin Tivoli hotellien johtavaksi keittiömestariksi. Hän on omaksunut uuden tyylin portugalilaisessa keittiössä, ja tulee olemaan vastuussa sen toteuttamisesta. Erittäin henkilökohtaisella ja erilaisella tyylillä, hänen keittiönsä on kokeilullinen ja yhdistää eri vaikutteita ja suosituksia, hänen matkojensa ja kokemuksiensa hedelmät. Hän on työskennellyt suurimmissa kansainvälisissä kaupungeissa ja on ollut palkittujen hotellien johtavana keittiömestarina. Hänen 25 vuotisen uransa aikana, hän on työskennellyt monen tärkeän keittiömestarin kanssa, kuten Paul Bocuse ja Joël Robuchon.

Porto Férrea
Istukaa alas ja rentoutukaa samalla kun ensiluokkainen henkilökunta huolehtii kaikista tarpeistanne mezzanine ravintolassa. Kerätkää ruokalajeja kaukaa ja läheltä, koska ruokalista heijastaa kokin sitoutumista tuoda teille parasta sekä paikallisesta että kansainvälisestä keittiöstä.

Aukioloajat:
Aamiainen klo: 07.00-10.00
Lounas klo: 12.30-15.00
Illallinen klo: 19.30-22.00

Conimbriga Baari
Pohjakerroksen baari, lähellä aulaa, on kätevästi sijoitettu drinkkiä varten ennen kuin lähdette ulos tai kun palaatte hotelliin.
Aukioloajat: Päivittäin klo: 10.00-24.00


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.