Tivoli Ryhmä

Suunnitteletko upeaa pakomatkaa?  Olette tulleet oikeaan paikkaan. Monella hotellilla Portugalissa ja euroopan länsirannikolla, ja kohteessa, takaamme elämänne loman. Olette sitten järjestämässä kuherruskuukautta, liikematkaa, järjestämässä perhevapaata tai suunnittelemassa romanttista pakomatkaa, Tivoli hotelli huolehtii kaikenlaisista matkustajista.
Kaikki kohteemme ovat laatukohteita, yksityiskohtien huomioonotto on henkilökuntamme yhteinen toinen nimi ja tilamme eivät jää toiseksi millekään. Portugalissa, olemme olleet hotelli liiketoiminnassa jo vuodesta 1930 jolloin avasimme Tivoli Lisboan. Tämä viiden tähden hotelli nauttii kadehdittavasta sijainnista, mitä muodikkaammalla kadulla, Da Liberdade Avenidalla, Portugalin tyylikkäässä pääkaupungissa.

Tivoli Lisboaan on yhdistynyt kaksi muuta hotellia Lissabonissa: Tivoli Jardim ja Tivoli Oriente. Jardim, neljän tähden Lisboan  naapuri yhdistää tyylikkyyden ja eleganssin yhtä suurilla mitoilla. Kun taas neljän tähden Oriente on täydellinen perusta liikematkaajille – lähellä kaupallista  Parque das Nações aluetta, jossa Expo ´98 pidettiin.

Sen jälkeen olemme avanneet Tivoli Palácio de Seteaisin, toinen viiden tähden yritys puitteella joka on suoraan Disneyn sadusta. Lähellä, löydätte myös neljän tähden Tivoli Sintran samannimisessä postikortti kaupungissa.  Jos haette kulttuuria, neljän tähden eponyymisesti nimitetty Tivoli Coimbra tarjoaa portin yhteen euroopan muinaisimmista kaupungeista.

Golfin pelaajat ja auringonpalvojat tulevat jumaloimaan viiden tähden hotelliamme Algarvessa. Uusin lisäys perheeseemme on Tivoli Victoria. Se avattiin vuonna 2009, tämä viiden tähden lomakeskus nauttii näköaloista yli Victoria golfkentän, jonka suunnitteli ei kukaan muu kuin golfhahmo itse Arnold Palmer.

Tulkaa käymään luonamme. Tivoli hotellit ovat malliesimerkkejä erinomaisuudesta ja lomasta jonka ette halua loppuvan koskaan. Nautintonne on liiketoimemme.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.