Tivoli Coimbra Hotel

Coimbra, doordrenkt van geschiedenis en traditie, is een typische universiteitsstad. Het is de thuisbasis van de oudste universiteit van Portugal en de grootste botanische tuinen van het land. Ontspan in comfort en stijl in het Tivoli Coimbra, een modern 4-sterrenhotel in het centrum van deze prachtige stad.

Het Tivoli Coimbra biedt ruime accommodatie met internettoegang via ADSL en roomservice en aangrenzende kamers met verbindingsdeur voor gezinnen en groepen. Faciliteiten izijn onder andere een verwarmd binnenzwembad , een gezellig restaurant en een bar met livemuziek in het weekend. Gasten die met de auto komen maken gebruik van valetparkeren en een privégarage.

Voor intieme bijeenkomsten en evenementen tot maximaal 100 gasten heeft het Tivoli Coimbra vijf professionele ruimten voor zakelijke gelegenheden, volledig uitgerust met WiFi en audiovisuele faciliteiten.

Coimbra: Universiteitsstad bij uitstek


Coimbra is beroemd om de academische tradities en het bruisende studentenleven. Het zal bezoekers betoveren met de schitterende architectuur, prachtige kathedralen, statige gebouwen en smalle straatjes en steegjes met winkeltjes, bars en restaurants.

Zet koers richting het zuiden van de Mondegorivier waar u Portugal in het klein ziet in Portugal dos Pequenitos. U kunt ook een klein stukje rijden naar de fascinerende ruïnes van de eeuwenoude stad Conímbriga.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.