Tivoli Coimbra Hotel ligging

GPS coördinaten: Geografische breedte 40°12'51.39"N Lengte 8°25'59.84"W

Het Tivoli Coimbra ligt in de stad met dezelfde naam, in het midden van Portugal. Het ligt op 110 km van het vliegveld van Porto in het noorden van het land, en op iets meer dan 190 km van het vliegveld van Lissabon in het zuiden.
Kies de meest comfortabele en zorgenloze manier om bij het hotel te komen door hier een transfer te boeken.

U vindt ons hotel in de buitenwijken van Coimbra, en de beroemde Jardim Botânico da Universidade de Coimbra, de botanische tuin van de universiteit, ligt op maar 1.5 km, net als de Sé Velha de Coimbra, de 12e-eeuwse kathedraal. Dit is een van de best bewaard gebleven Romeinse gebouwen in Portugal; u hoeft geen architect te zijn om de prachtige schoonheid ervan in te zien.

Een andere bezienswaardigheid die de moeite waard is om te gaan bekijken in het centrum van Coimbra, is het klooster Igreja de Santa Cruz, een waar Gotisch meesterwerk. Daar staat ook de universiteit zelf met de klokkentoren, Torre da Universidade, een prachtig voorbeeld van de barokstijl van de architect van de Duitse school Ludovice. En vanaf de zuidelijke oever van de rivier de Mondego die door de stad loopt, hebt u een prachtig uitzicht op deze en andere universiteitsgebouwen.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.