Tivoli Coimbra Restaurants en Bars

Luis Baena werd onlngs benoemd tot Chef-kok van Tivoli Hotels. Hij heeft een nieuwe draai gegeven aan de Portugese keuken en hij is verantwoordelijk voor de implementatie hiervan. Zijn keuken, met een zeer persoonlijke en kenmerkende stijl, is experimenteel en combineert verschillende invloeden en referenties, het resultaat van al zijn reizen en belevenissen. Hij heeft in de belangrijkste internationale steden gewerkt en hij is Chef-kok geweest in tophotels. In zijn 25 jaar lange carrière heeft hij met verschillende grote Chefs gewerkt, waaronder Paul Bocuse en Joël Robuchon.

Porto Férrea
Leun achterover en ontspan terwijl ons uitstekend bedienend personeel ervoor zorgt dat u niets tekort komt in ons restaurant op de tussenverdieping. Geniet van gerechten van over de hele wereld, omdat het menu een afspiegeling is van de toewijding van de chef-kok die probeert u het beste van zowel de plaatselijke als de internationale keuken voor te schotelen.

Openingstijden:
Ontbijt van 07.00 tot 10.00 uur
Lunch van 12.30 tot 15.00 uur
Diner van 19.30 tot 22.00 uur

Conimbriga Bar
Een bar op de begane grond, vlakbij de lobby, is een prima locatie voor een drankje voordat u uitgaat of terugkeert naar uw kamer.
Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 00.00 uur


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.