Tivoli Groep

Wilt u er even lekker tussenuit? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met een aantal hotels in Portugal en aan de westkust van Europa, garanderen wij u de vakantie van uw leven. Of u nu een huwelijksreis of een zakenreis maakt, een familie-uitje of een romantisch tripje plant, het Tivoli hotel heeft voor elk type reiziger wat wils.
Al onze locaties zijn toplocaties, aandacht voor detail zit ons personeel in het bloed en onze faciliteiten doen nergens voor onder. Wij zitten in Portugal al sinds 1930 in de hotelbranche, toen wij begonnen met het Tivoli Lisboa. Dit 5-sterrenhotel ligt op een benijdenswaardige locatie, aan de meest chique en elegante avenue in de stijlvolle Portugese hoofdstad, Da Liberdade Avenida.

Inmiddels zijn er naast het Tivoli Lisboa twee andere hotels in Lissabon bijgekomen: het Tivoli Jardim en het Tivoli Oriente. Het Jardim, een 4-sterrenbuurman van het Lisboa, combineert charme en elegantie op een gelijkwaardige manier. Daarnaast is het 4-sterren Oriente de perfecte uitvalsbasis voor zakenreizigers – dichtbij de commerciële buurt Parque das Nações, waar de Expo ’98 werd gehouden.

Sindsdien hebben we ook nog het Tivoli Palácio de Seteais geopend, nog een 5-sterrenhotel met een inrichting die rechtstreeks uit een Disneysprookje lijkt te komen. Vlakbij vindt u ook het 4-sterren Tivoli Sintra in het pittoreske plaatsje dat dezelfde naam draagt. Als u op zoek bent naar cultuur, biedt het 4-sterren Tivoli Coimbra u toegang tot een van de oudste steden van Europa, Coimbra.

Golfers en zonaanbidders zijn dol op onze vijf hotels in de Algarve. Onze nieuwste aanwinst is het Tivoli Victoria. Dit 5-sterrenresort, dat werd geopend in 2009, geniet uitzicht over de Victoria golfbaan, die werd ontworpen door niemand minder dan golflegende Arnold Palmer zelf.

Kom uw vakantie bij ons vieren. Tivoli hotels staan synoniem voor uitmuntendheid en voor vakanties die oneindig lang mogen duren. Uw plezier staat bij ons voorop.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.