Tivoli Coimbra Hotell

Coimbra er fylt med historie og tradisjon, og det er et av de fremste læringsstedene; hjemmet til Portugals eldste universitet og landets største botaniske hager. Slapp av i komfortable og stilige omgivelser på Tivoli Coimbra, et moderne 4-stjerners hotell midt i hjertet av denne anerkjente byen.

Tivoli Coimbra tilbyr romslig innkvartering med tilgang til ADSL-internett og romservice, samt sammenhengende rom for familier eller grupper. Fasiliteter inkluderer et oppvarmet innendørs svømmebasseng samt en sjarmerende restaurant og bar med levende musikk i helgene. Gjester som ankommer med biler, kan benytte seg av parkering i en privat garasje.

Fra mindre møter til arrangementer med opp til 100 gjester har Tivoli Coimbra fem rom som kan brukes av bedriftsgrupper. De er fult utstyrt med tilgang til trådløst Internett og audiovisuelt utstyr.

Coimbra: Den beste byen, fremfor alle andre

Byen er berømt for sine akademiske tradisjoner og livlige studentliv, og Coimbra vil fortrylle besøkende med fin arkitektur, vakre katedraler, staselige landemerker og trange gater og smug fylt med butikker, barer og restauranter.

Dra sørover til elven Mondego for å se Portugal i miniatyr ved Portugal dos Pequenitos eller ta en kort kjøretur for å se de fascinerende ruinene av den gamle byen Conímbriga.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.