Tivoli Coimbra Restauranter og Barer

Luís Baena ble nylig ansatt som kjøkkensjef på Tivoli hotellene. Han har utarbeidet en ny vri på portugisisk mat, og vil være ansvarlig for gjennomføringen. Med en svært personlig og tydelig signatur, er hans kjøkken eksperimentell og kombinerer ulike påvirkninger og referanser, frukten av mange reiser og opplevelser. Han har arbeidet i store internasjonale byer og vært Executive Chef på førsteklasses hoteller. I sin karriere, som spenner over 25 år, har han jobbet med flere viktige kokker, slik som Paul Bocuse og Joël Robuchon.

Porto Férrea
Len deg tilbake og slapp av mens det førsteklassiske personalet tar hånd om alt du trenger i mezzanine restauranten. Her kan du smake retter fra nært og fjernt ettersom menyen reflekterer kjøkkensjefens satsing på å tilby deg det beste av både lokal og internasjonal mat.

Åpningstider: 

Frokost fra 07.00 til 10.00 

Lunsj fra 12.30 til 15.00 

Middag fra 19.30 til 22.00

Conimbriga Bar
Baren ligger i nederste etasje, nær lobbyen. Den er bekvemt plassert for en drink før du går ut, eller når du kommer tilbake.
Åpningstider: Daglig fra 10.00 til 24.00


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.