Tivoli Gruppen

Planlegger du et lite avbrekk? Da har du kommet til rett sted! Med en rekke hoteller i Portugal og Europas vestkyst, garanterer vi en ferieopplevelse for hele livet. Enten du arrangerer en bryllupsreise, forretningsreise, en familieferie eller planlegger et romantisk besøk, vil et Tivoli hotell ta hånd om alle typer reisende.

Alle våre destinasjoner er av høy kvalitet. Oppmerksomhet på detaljer er vårt kollektive “mellomnavn” og våre fasiliteter går ikke upåaktet hen. I Portugal har vi vært involvert i hotellbransjen siden 1930, da vi åpnet Tivoli Lisboa. Dette fem-stjerners hotellet nyter en misunnelsesverdig beliggenhet på den mest fasjonable avenidaen, Da Liberdade Avenida, i den stilige portugisiske hovedstaden.

Tivoli Lisboa har fått med seg to andre hoteller i Lisboa: Tivoli Jardim og Tivoli Oriente.  Jardim, et fire-stjerners nabohotell av Tivoli Lisboa kombinerer sjarm og eleganse i lik grad. Fire-stjerners Oriente er en perfekt base for forretningsreisende - nær den kommersielle bydelen Parque das Nações, der Expo'98 ble arrangert.

Vi har siden åpnet Tivoli Palacio de Seteais, et ytterligere fem-stjerners establissement med en beliggenhet tatt rett ut av et Disney eventyr. I nærheten finner du også fire-stjerners Tivoli Sintra i den pittoreske byen med samme navn. Hvis det er kultur du er på jakt etter, er det navngitte fire-stjerners Tivoli Coimbra porten til en av Europas mest antikke byer.

Golfspillere og sol-søkere vil elske våre fem hotell i Algarve. Det nyeste tilskuddet til familien er Tivoli Victoria som åpnet i 2009. Dette fem-stjerners resortet nyter utsikt over golfbanen Victoria Golf, designet av den kjente golf- spilleren, Arnold Palmer selv.

Kom, bli med oss! Tivoli hotell er et synonym for kvalitet og en ferie du vil ønske aldri vil ta slutt. Din fornøyelse er vår business!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.