Tivoli Coimbra Hotell

Coimbra är en stad präglad av historia och tradition och ett aktat lärosäte, för här ligger Portugals äldsta universitet och också landets största botaniska trädgård. Man kan koppla av med komfort och stil på Tivoli Coimbra, ett modernt 4-stjärnigt hotell, i hjärtat av den här attraktiva staden.

Tivoli Coimbra erbjuder rymligt boende med ADSL internetuppkoppling och roomservice, samt rum som går att ansluta till varandra för familjer och grupper. Hotellfaciliteterna består av en uppvärmd inomhuspool och en charmig restaurang och bar, där det bjuds på levande musik på helgerna. De gäster som har bil får tillgång till bemannad parkering och privat garage.

För företagsgrupper har Tivoli Coimbra konferenslokaler, som både är till för mindre möten och evenemang för upp till 100 gäster, i proffsiga och fullt utrustade lokaler med WiFi och AV-utrustning.

Coimbra: universitetsstaden par excellence

Coimbra är berömd för akademiska traditioner och ett vibrerande studentliv och staden förtrollar sina besökare med utsökt arkitektur, vackra katedraler, nationella monument samt trånga gator och gränder, fyllda med affärer, barer och restauranger.

Söder om Mondegofloden kan man se Portugal i miniatyr på Portugal dos Pequenitos och kör man en kort bit kan man upptäcka de fascinerande ruinerna i den antika staden Conímbriga.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.