Tivoli Gruppen

Planerar ni en utmärk flykt? Ni har kommit till den rätta platsen. Med många hotell i Portugal och europas väst kust, och i garanterar vi ert livs semester. Om ni nu planerar en smekmånad, affärsresa, organiserar en familjeledigt eller planerar en romantisk flykt, tar Tivoli hotellet hand om alla resenärer.
Alla våra destinationer är av hög kvalitet, beaktande av detaljer är ett gemensammt andra namn för vår personal och våra utrymmen förlorar åt inget. I Portugal, har vi varit i hotellverksamhet sedan 1930-talet då vi öppnade Tivoli Lisboa. Det här fem stjärniga hotellet njuter av ett avundsvärt läge, på den moderiktigaste gatan, Da Liberdade Avenida, i Portugals stiliga huvudstad.

Till Tivoli Lisboa har förenats två andra hotell i Lissabon: Tivoli Jardim och Tivoli Oriente. Jardim, det fyra stjärniga Lisboas granne förenar stilighet och elegans med likadana mått. Medan det fyra stjärniga Oriente är en perfekt bas för affärsresanden – nära det kommersiella  Parque das Nações området, där Expo ´98 ordnades

Efter det har vi öppnat Tivoli Palácio de Seteais, ett annat fem stjärnigt företag med en ram direkt från Disneys saga. Intill, hittar ni också det fyra stjärniga Tivoli Sintra i postkort staden med samma namn.  Om ni söker kultur, erbjuder det fyra stjärniga eponymiskt namngivna Tivoli Coimbra en port till en av europas mest forntida städer.

Golfspelare och soldyrkare kommer att avguda vårt fem stjärniga hotell i Algarve. Det nyaste tillägget i vår familj är Tivoli Victoria. Öppnad 2009, njuter den här fem stjärniga semesterorten av utsikter över Victoria golfbanan, som designades av inte mindre än golfpersonligheten Arnold Palmer själv.

Kom, besök oss. Tivoli hotellen är mönsterexempel på förträfflighet och en semester som ni önskar att aldrig tar slut. Er njutning är vår business.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.