Hotel Tivoli Jardim, Lissabonissa

Tarjoten hienostuneisuuttaa ja loistokkuutta, Hotel Tivoli Jardim on ollut suosittu 1960-luvulta lähtien niiden keskuudesssa jotka käyvät Portugalin pääkaupungissa töissä tai lomalla.

Syrjäinen paikka kaupungin keskustassa

Sijoitettu Lissabonin pääkadun, Avenida da Liberdaden, taakse jossa on runsaasti eri toimistorakennuksia, ylellisiä merkkiliikkeitä ja tyylikkäitä ravintoloita, Tivoli Jardim nauttii yhdestä Lissabonin parhaista sijainneista. Avenidan metroasema on vain parin askeleen päässä ja lukemattomat linja-autot ajavat tätä katua, suoden helpon pääsyn joka puolelle kaupunkia. Pääsette Marquês de Pombal aukiolle ja Eduardo VII puistoon kahdessa minuutissa kävellen. Lissabonin kauniit Castelon ja Alfaman alueet ovat mukavan raitiovaunu ajelun päässä, jonka voitte ottaa keskeiseltä Rossio alueelta, myös vain parin askeleen päässä Tivoli Jardim’lta. Chiadon ja Bairro Alton tunnetuille ja dynaamisille alueille, voitte valita maisemarikkaan kävelyn läpi Lissabonin keskikaupungin tai ottaa edullisen ja nopean julkisen liikenteen kuljetuksen.

Tarjoten makua nykyaikaisesta Lissabonista

Tämä hotelli on äskettäin kunnostettu ja se tarjoaa tyylikkään sisustuksen kaikilla uudenaikaisilla mukavuuksilla, varustuksella ja teknologialla. Tilavat huoneet tarjoavat ylellisyyden uuden maailman, LCD TV:llä, nopealla internet yhteydellä ja ulkonäöllä joka yhdistää valkoisen kirkkaiden, lämpimien värien kosketuksilla.
Tivoli Jardim’in ravintola, Olivier Avenida, on suosittu liikematkaajien keskuudessa ja se on myös yksi kaupungin suosituimmista gourmet paikoista. Tässä hotellissa ei ole ainoastaan kuntoilukeskus ja ulkoilma uima-allas jota ympäröi huolellisesti hoidettu puutarha vaan se tarjoaa myös pääsyn läheisen viiden tähden Tivoli Lisboan tiloihin. Nauttikaa “Tivoli kokemuksesta” kuten päivä ulkona henkilökohtaisella ostosavustajalla joka valitsee parhaat varusteet sopimaan käynnillenne kosmopoliittisessa Lissabonissa.

Tivoli Jardim ponnistelee ylläpitämään Tivoli hotellilta odotettuja korkeita standardeita, joten voitte odottaa että teitä tervehditään upealla tyylillä! 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.