Hotel Tivoli Jardim, Lissabon

Hotel Tivoli Jardim biedt u pracht en praal en is daarom al sinds 1960 een favoriete bestemming van reizigers die voor werk of ontspanning een bezoek brengen aan de hoofdstad.

Een beschutte plek midden in het centrum van de stad

Het Tivoli Jardim staat achter de hoofdstraat van Lissabon, de Avenida da Liberdade, met verschillende kantoorgebouwen, luxe merkwinkels en trendy restaurants. Het geniet één van de allermooiste locaties van heel Lissabon. Metrostation Avenida ligt op een steenworp afstand en er rijden verschillende buslijnen door deze straat, zodat u eenvoudig in alle delen van de stad kunt komen. Een wandeling van 2 minuten brengt u naar het Marquês de Pombalplein en het Eduardo VII park. Lissabon’s prachtige wijken Castelo en Alfama liggen op een kort ritje met de tram. U kunt opstappen in de centraal gelegen wijk Rossio, ook vlak in de buurt van het Tivoli Jardim. Om in de beroemde en levendige wijken Chiado en Bairro Alto te komen, kunt u kiezen voor een prachtige wandeling door het centrum van Lissabon, of u maakt gebruik van het goedkope en snelle openbaar vervoer.

Hier proeft u het eigentijdse Lissabon

Dit hotel werd onlangs geheel gerenoveerd en biedt nu een stijlvolle inrichting met modern comfort, de nieuwste technologie en apparatuur. De ruime kamers bieden een nieuwe wereld van luxe, met lcd-televisies, snelle internetverbindingen en een inrichting waarin wit wordt gecombineerd met heldere en warme kleuren. Het restaurant in het Tivoli Jardim, Olivier Avenida, is populair onder zakenreizigers en is tevens een van de populairste plekken in de stad. Dit hotel heeft niet alleen een fitnesscentrum en een buitenzwembad dat wordt omringd door een schitterend aangelegde tuin, het biedt u ook toegang tot alle faciliteiten van het nabijgelegen 5-sterren Tivoli Lisboa. Geniet van een “Tivoli Experience”, zoals een dagje uit met een personal shopper die voor u de beste outfits bij elkaar zoekt om niet uit de toon te vallen in het kosmopolitische Lissabon.

Het Tivoli Jardim streeft ernaar de hoogste norm op gebied van gastvrijheid te hanteren die kan worden verwacht van een Tivoli Hotel, dus u mag zich verheugen in een begroeting in stijl! 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.