Hotel Tivoli Jardim, Lisboa

Hotel Tivoli Jardim tilbyr en glamorøs og sofistikert atmosfære, og har vært en favoritt blant de som besøker Portugals hovedstand for forretninger eller ferie siden 1960-årene.

Et avsidesliggende sted i sentrum

Hotellet ligger bak Lisboas hovedgate Avenida da Liberdade, der det florerer av kontorbygninger, luksuriøse merkevarer og trendy restauranter. Tivoli Jardim har en av Lisboas beste beliggenheter. Metrostasjonen Avenida ligger kun noen meter unna hotellet, og flere busser som kjører ned denne gaten gir deg enkel tilgang til alle byens deler. På et par minutter kan du spasere til området Marquês de Pombal og parken Eduardo VII. De flotte distriktene Castelo og Alfama ligger en hyggelig trikketur unna, som du kan ta fra det sentrale området Rossio, som også ligger noen få skritt unna Tivoli Jardim. Fra de berømte og dynamiske områdene Chiado og Bairro Alto kan du spasere gjennom Lisboas vakre sentrum eller benytte deg av rimelig kollektivtransport.

Tilbyr en smak av det moderne Lisboa

Dette hotellet har nylig blitt renovert og tilbyr en stilig innredning med alle moderne fasiliteter, utstyr og teknologi. De romslige rommene tilbyr en ny verden av luksus med LCD-TV, rask internettilkobling og en innredning som blander hvitt og lyse og varme farger.
Tivoli Jardims restaurant, Olivier Avenida, er populær blant forretningsreisende og er en av byens beste gourmetsteder. Dette hotellet kan by på mer enn et treningssenter og et svømmebasseng som er omgitt av velstelte hager, det har også tilgang til 5-stjerners Tivoli Lisboas fasiliteter, som ligger like ved. Nyt en “Tivoli Experience” som en dag ute med en personlig handlehjelp som kan velge ut de beste antrekkene som passer til ditt kosmopolitiske opphold i Lisboa.

Tivoli Jardim jobber hardt for å opprettholde vennligheten, av høy standard, som kan forventes på et Tivoli-hotell. Gled deg til å bli møtt med stor stil! 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.