Hotel Tivoli Jardim i Lissabon

Flotta och eleganta Hotel Tivoli Jardim har allt sedan 60-talet varit favorithotell för både semesterfirare och affärsresenärer på besök i Portugals huvudstad.

En avskild plats mitt i centrum

Bakom Lissabons största aveny, Avenida da Liberdade, med kontorsbyggnader, trendiga restauranger och märkesbutiker, ligger Tivoli Jardim i ett av Lissabons bästa lägen. Tunnelbanestationen Avenida ligger alldeles i närheten och det går många bussar längs avenyn, så det är lätt att ta sig till andra platser i staden. Det tar ett par minuter att gå till fots till torget Marquês de Pombal och till parken Eduardo VII. Lissabons vackra stadsdelar Castelo och Alfama kan man lätt komma till med spännande spårvagn, som man kan hoppa på i Rossio området, ett stenkast från Tivoli Jardim. Om man vill kan man ta sig till de kända och dynamiska stadsdelarna Chiado och Bairro Alto, på en vacker promenad genom Lissabons stadskärna, eller använda den billiga och snabba lokaltrafiken.

Smaka på det senaste i Lissabon

Hotellet har nyligen renoverats och erbjuder flott inredning och modern komfort, utrustning och teknologi. I det rymliga boendet finner man en värld av lyx med LCD TV, snabb Internet-uppkoppling och inredning med vita fonder som blandats med klara, varma färger.
Restaurangen på Tivoli Jardim, Olivier Avenida, är populär bland affärsresenärer och en av de mest kända gourmetkrogarna i staden. Hotellet har allt man behöver, som ett gym och en pool utomhus med en välskött trädgård omkring och dessutom har gästerna tillgång till de hotellfaciliteter som det närbelägna och 5-stjärniga Tivoli Lisboa står till tjänst med. Man kan boka in en “TivoliUpplevelse”, som att exempelvis shoppa tillsammans med en shoppingexpert, för att hitta runt till de bästa ställena i kosmopolitiska Lissabon.

På Tivoli Jardim strävar man efter att hålla den höga standard som Tivoli hotellen alltid har, så det är bara att se fram emot att bli väl omhändertagen! 
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim
  • Tivoli Jardim

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.