Hotel Tivoli Lagos, Algarve, Portugal

Planlæg din næste ferie på Algarves gyldne strande. Kun fem minutter fra Lagos’ gamle bydel og en kort gåtur fra marinaen, byder det 4-stjernede Tivoli Lagos på et charmerende landsbymiljø og nem adgang til de smukke strande langs kysten.

Dejlig indkvartering med en central beliggenhed

Få mest muligt ud af det dejlige vejr ved hotellets pools, eller benyt den gratis busservice til Duna Beach Club. Med beliggenheden i sandet på Meia Praia kan gæsterne solbade på den private strand, tage en dukkert i ferskvandspoolen, prøve kite-surfing eller nyde en drink i solnedgangen på den livlige restaurant og bar.

Slap af i komfortable værelser og suiter indrettet i afslappet blåt og hvidt. Morgenmadsbuffeten er en generøs sag, og gæsterne kan også nyde traditionelle grillretter, snacks og forfriskninger på hotellets fem restauranter og barer. Legerum og børnepool vil sørge for at børnene er underholdt, mens du har tid for en massage eller en afslappende tur i saunaen.

Opdag Algarves skønhed

Lagos var et historisk vigtigt udgangspunkt og handelscentrum i årene for opdagelsesrejser, og er idag en populær sommerdestination for sine butikker, natteliv og fiskerestauranter. Fra samlinger af strandbarer og liggestole til afskærmede bugte og dramatiske klipper, byder de imponerende strande på Algarve på milevis af sandklitter og klart og stille vand.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.