Tivoli Lagos Restauranter og Barer

For nyligt udnævnede Tivoli-hotellerne Lois Baena som chefkok. Han har fornyet det portugisiske køkken, og han star i spidsen for at implementere det nye concept. Han eksperimenterer altid og bliver inspireret fra hans mange rejser og oplevelser. Han har været øverste chef på 5-stjernede hoteller i mange internationale byer og på skandinaviske krydstogtbåde. I hans lange karriere har han arbejdet sammen med nogle af de største køkkenchefter, bl.a. Paul Bocuse og Joël Robuchon.

Restaurant Lacóbriga
Hvide vægge, terracottagulv og et stenloft udgør omgivelserne i denne ikke-ryger restaurant. Der serveres morgenmadsbuffet og aftensmad som selvbetjening.

Åbningstider:
Morgenmad fra kl. 07.30 til 10.30
Middagen serveres fra kl. 19.30 til 22.00 (sommer) og 18.30 til 21.30 (vinter)

Restaurant Tutto Vero, Tutto Fresco
Ikke-ryger bistro for alle, der elsker italiensk mad. Vegetarer, der kan have svært ved at finde god mad på deres ferie, vil juble over det omfattende udvalg af retter uden kød.

Åbningstider:
Middagen serveres fra kl. 19.00 til 22.00

Restaurant Páteo Velho
Nyd en a la carte-middag i denne ikke-ryger grillrestaurant. Og hvad er mere romantisk end et bord for to på måneskinsterrassen?

Åbningstider:
Fra 19.30 til 22.00 (lukket om søndagen)

Luna Bar & Lounge
Lobbybar for ikke-rygere, der er det perfekte mødested med direkte adgang til Lacóbriga-restauranten, parken og poolen. Vælg blandt et fantastisk drinkskort, der er sammensat af den berømte portugisiske vinproducent og -anmelder, Anibal Coutinho.

Åbningstider:
Fra kl. 10.00 til 01.00 (midnat om vinteren)

Pool Bar
Nyd et glas vin eller en let frokost efter at have plasket rundt i poolen eller slappet af og “arbejdet” på at få lidt farve.

Åbningstider:
Fra kl. 10.00 til 18.00 (sommer)

Duna Beach Club Restaurant
Nyd den fantastiske udsigt over den smukke Meia Praia strand og pool på denne stilfulde, men alligevel uformelle restaurant. Hvorfor ikke blive i temaet og omgivelserne og prøve det nyeste inden for snacks: fingermad? Hvis man har lyst til noget, der fylder lidt mere, serveres der en lang række middelhavsinspirerede retter til frokost og portugisiske og internationale retter til middag.

Men her stopper fornøjelserne ikke. Der er endnu flere efter middagen. De skønne ”mixology” cocktails bliver bare bedre i løbet af aftenen, så man ikke har lyst til at gå hjem, men man ved i det mindste, at man kan fortsætte dagen derpå.

Duna Beach Club Pool Bar og “Mixology Cocktails”

På terrassen ved swimmingpoolen og med samme åbningstider byder denne bar på blandede cocktails – både med og uden alkohol (specialitet, som servers ved poolen og på stranden) – frisk frugtjuice, milkshake og meget mere.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.