Tivoli Lagos hotelli, Algarve Portugali

Suunnitelka seuraava lomapakomatkanne Algarven kultaisille rannoille. Vain viiden minuutin päässä Lagosin historiallisesta keskustasta ja lyhyen kävelymatkan päässä huvivenesatamasta, neljän tähden Tivoli Lagos ylpeilee viehättävällä kyläilmapiirillä ja helpolla pääsyllä kauniille rannoille rannikolla.

Ihana majoitus keskeisellä sijainnilla

Ottakaa kaikki irti ihanasta säästä hotellin uima-altailla, tai ottakaa ilmainen linja-auto palvelu Dunan rantaklubille. Sijoitettu Meia Praian hiekalle, vieraat voivat ottaa aurinkoa yksityisellä rannalla, uida makeanveden uima-altaassa, kokeilla leijalautailua tai nauttia auringonlasku cocktailista eloisassa ravintolassa ja baariss.

Rentoutukaa mukavissa huoneissa ja sviiteissä jotka on sisustettu rauhallisen sinisillä ja valkoisilla huonekaluilla. Bufetti aamiainen on runsas, ja vieraat voivat maistella myös perinteisiä grilliruokia, välipaloja ja virvoitusjuomia hotellin viidessä ravintolassa ja baarissa. Pelihuone ja lasten uima-allas pitävät lapset viihdytettyinä, samalla kun te saatte aikaa hieronnalle tai rentouttavalle istunnolle saunassa.

Kohdatkaa Algarven kauneus


Historiallisesti tärkeä laivaannousu paikka ja kauppakeskus tutkimusretkien aikana, Lagos on suosittu kesäkohde johtuen sen putiikeista, yöelämästä ja äyriäisravintoloista. Rantabaarien ja aurinkotuolien valikoimasta suojattuihin luoliin ja dramaattisiin kallioihin, Algarven rannat ovat todella suurenmoiset, tarjoten kilometreittäin hiekkadyynejä ja tyyniä, kirkkaita vesiä.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.