Tivoli Lagos Restaurants en Bars

De Tivoli Hotels hebben onlangs Luís Baena benoemd als Chef-kok. Hij heeft de Portugese keuken in een nieuw jasje gestoken en is verantwoordelijk voor het uitwerken en de implementatie van dit nieuwe concept. Hij is altijd aan het experimenteren en zijn reizen en belevenissen zijn terug te zien in zijn manier van koken. Hij is topchef geweest in verschillende 5-sterrenhotels in veel wereldsteden en op Scandinavische cruiseschepen en heeft in zijn jarenlange carrière gewerkt met de allergrootste Chef-koks, waaronder Paul Bocuse en Joël Robuchon.

Restaurant Lacóbriga
Witte muren, terracotta vloeren en stenen plafond verwelkomen u in dit niet-roken restaurant. Bedien uzelf bij het ontbijtbuffet of het diner.

Openingstijden:
Ontbijt van 07.30 tot 10.30 uur
Diner van 19.30 tot 22.00 uur (zomer) en van 18.30 tot 21.30 uur (winter)

Restaurant Tutto Vero, Tutto Fresco
Deze niet-roken bistro serveert voor liefhebbers van Italiaans eten. Vegetariërs, die soms moeite hebben om gepast eten te vinden tijdens hun vakantie, zullen verrukt zijn met de overzichtelijke mogelijkheden voor maaltijden zonder vlees.

Openingstijden:
Het diner wordt geserveerd van 19.00 tot 22.00 uur

Restaurant Páteo Velho
Geniet van een diner à la carte in dit niet-roken grillrestaurant. En wat is er nu romantischer dan een tafel voor twee bij maanlicht op het terras?

Openingstijden:
Van 19.30 tot 22.00 uur (op zondag gesloten)

Luna Bar & Lounge
Een bar in de lobby, die alleen serveert aan niet-rokers, en een perfecte ontmoetingsplek met directe toegang tot het Lacóbriga restaurant, de tuinen en het zwembad. Maak uw keus uit een uitstekende drankenkaart, samengesteld door de vermaarde Portugese wijnmaker en criticus, Anibal Coutinho.

Openingstijden:
Van 10.00 tot 01.00 uur (in de winter tot 24.00 uur)

Pool Bar
Verfris uzelf na een moment in het zwembad met een glas wijn of een lichte lunch of ontspan na alle moeite om bruin te worden.

Openingstijden:
Van 10.00 tot 18.00 uur (zomer)

Duna Beach Club Restaurant
Geniet van het fantastische uitzicht over het prachtige strand Meia Praia en het zwembad in dit stijlvolle maar toch informele restaurant. Aansluitend op dit thema en het omringende strand kunt u de nieuwste rage op het gebied van lichte maaltijden proberen: fingerfood. Als u van iets stevigers houdt, is er een ruim aanbod aan Mediterrane gerechten voor de lunch en Portugese en internationale gerechten voor het diner.

Maar het is dan nog niet gedaan met de pret, nee het wordt alleen maar leuker na het diner. De mixology cocktails lijken steeds lekkerder te worden en wellicht moet u in de kleine uurtjes erbij weggetrokken worden, maar dan bent u in ieder geval in de wetenschap dat u alles de volgende dag gewoon nog eens kunt doen.

Duna Beach Club Pool Bar en “Mixology Cocktails”
Op het terras bij het zwembad, compleet geïntegreerd en met dezelfde openingstijden biedt deze bar zowel alcoholische als non-alcoholische mixology cocktails (een specialiteit, zowel bij het zwembad als op het strand geserveerd), verse fruitsappen, milkshakes en nog veel meer.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.