Hotel Tivoli Lagos, Algarve, Portugal

Planlegg din neste ferietur til de gylne strendene i Algarve. 4-stjerners Tivoli Lagos ligger bare fem minutter fra det historiske sentret Lagos og en kort spasertur fra havnen. Stedet har en sjarmerende landsbyfølelse og lett tilgang til vakre strender langs kysten.

Vakker innkvartering med en sentral beliggenhet

den gratis skytteltjenesten til Duna Beach Club. Hotellet ligger på sanden Meia Praia. Gjestene kan sole seg på en privat strand, ta en dukkert i ferskvannsbassenget, prøve dragesurfing eller nyte en cocktail ved solnedgang på den livlige restauranten og baren.

Slapp av i komfortable rom og suiter dekorert med rolige blå, og hvite møbler. Frokostbuféen er sjenerøs, og gjestene kan også kose seg med tradisjonelle grillede retter, snacks og forfriskninger på hotellets fem restauranter og barer. Lekerommet og barnebassenget vil holde barna underholdt, mens du tar deg tid til en massasje eller en avslappende stund i saunaen.

Møt Algarves skjønnhet


Lagos var et historisk viktig innseilingssted og handelssentrum i oppdagelsesalderen, og er et populært sommersted med sine butikker, natteliv og sjømatrestauranter. Strendene på Algarve er virkelig spektakulære. De har alt fra klynger med strandbarer og solsenger til avskjermede bukter og dramatiske klipper. Her er det kilometervis med sanddyner og rolig, klart vann.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.