Tivoli Lagos Restauranter og Barer

Tivoli hotellene har nylig utnevnt Luís Baena som Executive Chef. Han har gjort en ny vri på det portugisiske kjøkkenet og vil ha ansvar for etablering og gjennomføring av dette konseptet. Han eksperimenterer alltid, og hans kjøkken er påvirket av sine reiser og opplevelser. Han har vært topp chef på 5-stjerners hotell i mange internasjonale byer og på skandinaviske cruise. I sin lange karriere har han jobbet med noen av de største chefs, inkludert Paul Bocuse og Joël Robuchon.

Restaurant Lacóbriga
Hvite vegger, terrakotta gulv og mursteintak ønsker deg velkommen til denne røykfrie restauranten. Forsyn deg selv fra frokostbufféten eller self-service middag.

Åpningstider:
Frokost fra 07.30 til 10.30
Middag fra 19.00 til 22.00 (sommer) og 18.30 til 21.30 (vinter)

Restaurant Tutto Vero, Tutto Fresco
Røykfri bistro som tar hånd om elskere av italiensk mat. Vegetarianere, som strever for å finne passende mat under ferien, vil bli henrykt av det omfattende utvalget av kjøtt-frie retter.

Åpningstider:
Middag serveres fra 19.00 til 22.00

Restaurant Páteo Velho
Nyt en middag á la carte i denne røykfrie grillrestauranten. Og hva kan være mer romantisk enn et bord for to på denne månebelyste terrassen?

Åpningstider:
Fra 19.30 til 22.00 (stengt søndager)

Luna Bar & Lounge
Lobby bar som tar hand om ikke-røykere. Tilbyr det perfekte møtestedet med direkte tilgang til Lacóbriga Restauranten, hager og basseng. Velg fra en utmerket drink meny, utarbeidet av den kjente portugisiske vinprodusenten og kritiker, Anibal Coutinho.

Åpningstider:
Fra 10.00 til 01.00 (00.00 vinter)

Pool Bar
Frisk deg selv opp med et glass vin eller en lett lunsj etter en tid i bassenget eller avslappende solbading.

Åpningstider:
Fra 10.00 til 18.00 (sommer)

Restaurant Duna Beach Club

Nyt den fantastiske utsikten over den vakre Meia Praia stranden og bassenget på denne elegante, men likevel, uformelle restauranten. I tråd med dette temaet og strandomgivelsen, hvorfor ikke prøve det nyeste innen lette måltider: fingermat? Hvis du føler for et litt mer solid måltid, er et bredt utvalg av middelhavsinspirerte retter tilgjengelig til lunsj, og portugisiske og internasjonale retter til middag.

Men moroa stopper ikke her, den faktisk bare øker etter middagen. Blandingen av cocktailer synes bare å bli bedre og bedre, og du må kanskje tvinges hjem i de små timer, men vel vitenede om at du kan gjøre alt på nytt igjen neste dag.

Duna Beach Club Pool Bar og "Mixology Cocktails"

På svømmebassengets terrasse, fullstendig integrert og med samme åpningstider, tilbyr denne baren både alkoholholdige og alkoholfrie mixology coctailer (spesialitet, serveres både ved bassenget og på stranden), frisk fruktjuice, milkshake og mye mer.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.