Hotel Tivoli Lagos, Algarve, Portugal

Planera nästa semesterresa till Algarves gyllene stränder. 4-stjärniga Hotel Tivoli Lagos ligger endast fem minuter från den historiska staden Lagos centrum och en kort promenad från marinan, i en charmig miljö och nära de vackra stränderna längs kusten.

Ljuvligt boende i centralt läge


Få ut mesta möjliga av det underbara vädret vid hotellets pooler och ta gratisbussen in till Duna Beach Club. Hotellet ligger vid sandstranden Meia Praia och gästerna kan sola på en egen strand, doppa sig i sötvattenspoolen, testa kitesurf och njuta av en drink vid solnedgången, i en välbesökt restaurang och bar.

Koppla av i bekväma rum och sviter som är inredda med trivsamma blå- och vitmålade möbler. I hotellets fem restauranger och barer finns en generös frukostbuffé och gästerna kan också smaka på traditionella grillade rätter, snacks och förfriskningar. Barnen har sin egen underhållning i lekrummet och barnpoolen, medan man som vuxen kan få massage och avkopplande behandling i bastuavdelningen.

Upptäck Algarves skönhet

Platsen är historiskt känd från Upptäckternas tidevarv som en viktig hamn och marknadsplats och till Lagos kommer många om sommaren för butikernas, utelivets och fiskerestaurangernas skull. Stränderna i Algarve är helt otroliga med kilometerlånga sanddyner och stilla och klart vatten och här finns allt, från mängder av strandbarer och solstolar, till skyddade små vikar och dramatiska klippor.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.