Tivoli Lagos Restauranger och Barer

Tivoli Hotels har nyligen utnämnt Luis Baena till chefsköksmästare. Han har förnyat den portugisiska kokkonsten och kommer att vara chef för skapandet och införandet av detta koncept. Han experimenterar alltid och hans resor och upplevelser påverkar alltid hans kokkonst. Han har varit köksmästare på 5-stjärniga hotell i många internationella städer och på skandinaviska kryssningar, och under hans sekellånga karriär har han arbetat med flera av de främsta köksmästarna, inklusive Paul Bocuse och Joel Robuchon.

Restaurang Lacóbriga

Ni välkomnas till denna rökfria restaurang med vita väggar, terracottagolv och tegeltak. Självbetjäning vid frukostbuffé eller middag med gående bord.

Öppettider:
Frukost kl. 07:30 till 10:30
Middag kl. 19:30 till 22:00 (på sommaren) och kl. 18:30 till 21:30 (på vintern)

Restaurang Tutto Vero, Tutto Fresco

Den rökfria bistron välkomnar alla vänner av italiensk mat. Vegetarianer som kämpar för att hitta lämplig mat under sina semestrar, kommer att glädja sig över det stora urvalet med vegetariska maträtter.

Öppettider:
Middag serveras kl. 19:00 till 22:00

Restaurang Páteo Velho

Prova en á la carte middag i denna rökfria grill – vad kan vara mer romantiskt än ett bord för två på vår månbelysta terrass?

Öppettider:
Kl. 19:30 till 22:00 (stängt på söndagar)

Luna Bar & Lounge
Lobbybaren, endast för ickerökare, erbjuder en perfekt mötesplats med direkt tillträde till Lacóbriga restaurangen, trädgård och pool. Välj från en enastående drinklista som är skapad av den portugisiska vinproducenten och journalisten, Anibal Coutinho.

Öppettider:
Från kl. 10:00 till 01:00 (00:00 på vintern)

Poolbar

Ta en förfriskning med ett glas vin eller en lätt lunch efter en stund i poolen eller slappna av efter "arbetet" med att bättra på din solbränna.

Öppettider:
Från 10:00 till 18:00 (sommar)

Duna Beach Club Restaurang

Njut av den fantastiska utsikten över vackra Meia Praia stranden och poolen vid denna eleganta men ändå informella restaurang. Genom att hålla sig till strandtemat med omgivningar, varför inte prova lite lättare maträtter: fingermat? Om du känner för något lite kraftigare finns det ett stort urval inspirerande rätter tillgängliga till lunch och portugisiska och internationella rätter till middag.

Men det roliga slutar inte här och tilltar bara efter middagen. Olika mixology cocktails ser ut att bli bara bättre och bättre, och det kan hända att du nästan får släpa dig ut härifrån på småtimmarna, åtminstone i vetskap om att du kan komma hit snart igen nästa dag.

Duna Beach Club poolbar och “mixology cocktails”

Denna bar finns vid swimmingpoolens terrass, helt integrerad och med samma öppettider. Den erbjuder mixology cocktails med eller utan alkohol (specialitet, serveras både vid poolen och vid stranden), fräscha fruktjuicer, milkshakes och mycket annat.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.