Tivoli Lisboa Restauranter og Barer

Tivoli-hotellerne har udnævnt Luís Baena som chefkok. Han har accepteret udfordringen med at skabe og implementere det traditionelle portugisiske køkken. Gennem hans årtier lange karriere, hvor han har arbejdet sammen med nogle af de dygtigste kokke såsom Paul Bocuse og Joël Robuchon, har han opnået sin egen helt specielle og unikke signatur. Han er god til at eksperimentere og kombinerer sin viden med nye muligheder.

Brasserie Flo Lisbon
Brasseriet holder åbent fra kl. syv om morgenen til midnat hver dag, så i dette traditionelle brasserie i fransk stil kan man nyde alle dagens måltider. Sammen med Flo-gruppen har Tivoli bragt stemningen og smagen fra Paris til Lissabon.

I hotellets stueetage med separate indgang ud mod Lissabons mest karismatiske avenue er lokalet klassisk, men samtidig sofistikeret og uformelt. Der er gratis valet parkering for restaurantens gæster.

Maden er i traditionel fransk stil, og den store attraktion er utvivlsomt østers og champagne, som serveres på alle tidspunkter. Her er noget for enhver, som gerne vil spise i en stilfuld atmosfære. Det er for eksempel det perfekte sted at spise et forretningsmorgenmad, og Menu Express er til de, som gerne vil have et hurtigt måltid.

Terrace Restaurant
Restauranten ligger på hotellets øverste etage og har en elegant og luksuriøs atmosfære og en fantastisk udsigt over Lissabon. Indretningen er moderne. Der er åbent fra kl. 7.00 til 10.30 til morgenmad, fra kl. 12.30 til 15.00 til frokost og fra kl. 19.30 til 23.00 til middag. Det er det perfekte sted at spise en forretningsmorgenmad eller –frokost eller en eksklusiv middag.  Til frokost kan man prøve sig frem fra den pragtfulde buffet, der serverer både traditionelle retter og specialiteter med Luís Baenas signatur. Middagen er à la carte og serveres i en sofistikeret og intim atmosfære. Om søndagen serveres brunch mellem kl. 11.30 og 16.00, og der er særlige aktiviteter for børnene.

Sky Bar
Esplanaden på Tivoli Lisbons øverste etage er meget mere end en bar. Udsigten er pragtfuld, og den uformelle og komfortable stemming (med puder og siddepladser fyldt op med bønner) og al fresco-fornemmelsen gør det nærmere til en sommerterrasse. Her er åbent om sommeren med bar servering fra kl. 12.30 til 01.00 og en særlig ”fingermads-menu” kombineret af Luís Baena. Torsdag, fredag og lørdag er der musik.

Lobby Bar
Lobby Bar ligger ved receptionen og er et hyggeligt sted, hvor man kan sidde og få en drink. 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.