Tivoli Lisboa Ravintolat ja Baarit

Tivoli hotellit ovat nimenneet Luis Baenan heidän johtavaksi keittiömestariksi. Hän otti vastaan haasteen uudelleen muokatun portugalilaisen ruokakulttuurin konseptin luomisesta ja toteuttamisesta. Hänen vuosikymmeniä pitkä uransa, työskennellen johtavana keittiömestarina  huippuhotelleissa ympäri maailmaa, ja joidenkin suurimpien keittiömestareiden kanssa, kuten Paul Bocus ja Joël Robuchon, hän on hankkinut erityisen ja ainutlaatuisen tyylin. Hän on aina kokeilemassa , yhdistäen vaikutteitansa  yrittämäen parantaa aina tuloksia.

Brasserie Flo Lissabon
Avoinna klo: 07.00 – 24.00, joka päivä, voitte nauttia minkä tahansa, tai jopa jokaisen aterianne, tässä perinteisessä ranskalaistyylisessä brasseriessä. Yhteistyössä Flo ryhmän kanssa, Tivoli on tuonut Pariisin ilmapiirin ja maut Lissaboniin.

Hotellin pohjakerroksessa, erillisellä sisäänpääsyllä Lissabonin karismaattisimmalle kadulle, tila on klassinen, samalla kun on sivistynyt ja rento. Ravintolan vieraille on ilmainen auton parkkeerauspalvelu.

Keittiön henki on perinteisen ranskalainen, ja suuri houkutus on epäilemättä ostereiden ja shampanjan yhdistelmä, joka on aina saatavilla. Kaikille jotka haluavat illallistaa tyylikkäässä ilmapiirissä, on jotakin. Tämä on, esimerkikisi, täydellinen paikka liiketoimi aamiaiselle, ja ruokalista Express tarjoaa ratkaisun kiireisimmille.

Terassi Ravintola ja Baari
Sijoitettu hotellin yläkerrokseen, tyylikkäällä ja ylellisellä ilmapiirillä ja loistavilla näköaloilla yli Lissabonin.  Sisustus on nykyaikainen, ja se on avoinna klo: 07.00 – 10.30 aamiaiselle, klo: 12.30 – 15.00 lounaalle ja klo: 19.30 – 23.00 illalliselle. Táydellinen paikka liiketoimi aamiaiselle tai lounaalle, tai hienolle illalliselle. Lounaskokemuksella upeasta bufetista sekä perinteisillä ruoilla että Luís Baenan omilla erikoisuuksilla. Illallinen on à la carte hienostuneessa ja rennossa ilmapiirissä. Sunnuntaisin tarjoillaa brunssi, erityisillä aktiviteeteiellä ja ruoilla lapsille, klo: 11.30 – 16.00.

Sky baari
Tämä Tivoli Lisbonin yläkerroksessa oleva esplanaadi on paljon muuta kuin vain baari: sillä on erinomaiset näköalat ja sen rento ja mukava ilmapiiri (sisältäen hernepusseja ja tyynyjä) ja al fresco tunne tekevät siitä enemmänkin kesäterassin. Se on auki kesäisin ja tarjoaa baaripalvelun klo: 12.30 – 01.00 ja erityisen Luís Baenan laatiman “sormiruoka” ruokalistan. Musiikkia on torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Eteisbaari
Sijoitettu vastaanottoon, tämä on paikka jossa nauttia drinkistä. 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.