Tivoli Lisboa Restaurants en Bars

Tivoli Hotels heeft Luis Baena benoemd als Chef-kok. Hij is de uitdaging aangegaan om een concept te ontwikkelen en te implementeren waarin de Portugese gastronomie nieuw leven werd ingeblazen. Hij heeft zich in zijn lange carrière, waarin hij als Chef-kok in tophotels over de hele wereld werkte, soms met de beste chefs als Paul Bocuse en Joël Robuchon, een speciale, unieke stijl eigengemaakt. Hij is altijd aan het experimenteren en combineert zijn invloeden met een altijd aanwezige drang naar verbetering.

Brasserie Flo Lissabon
Geopend van zeven uur ’s morgens tot middernacht. U kunt elke dag in deze traditionele brasserie in Franse stijl genieten van een of zelfs al uw maaltijden. Met de Flo Group als partner heeft het Tivoli de sfeer en de karakteristieke smaken van Parijs naar Lissabon gebracht.

Op de begane grond van het hotel, met een aparte ingang naar de meest aansprekende avenue van Lissabon, is de ruimte klassiek, en toch verfijnd en informeel. Er is een gratis parkeerplaats voor restaurantgasten.

De keuken is voornamelijk traditioneel Frans en de uitsmijter is ongetwijfeld de combinatie van oesters met champagne, die u op elk gewenst moment kunt bestellen. Er is voor elk wat wils als u wilt dineren in een chique sfeer. Dit is bijvoorbeeld ook een uitstekende plek voor een zakenontbijt en het Menu Express biedt uitkomst als u erge haast hebt.

Terrace Restaurant
Gelegen op de bovenste verdieping van het hotel, met een chique en luxe uitstraling en een spectaculair uitzicht over Lissabon. De inrichting is tijdloos en het is geopend van 07.00 tot 10.30 uur voor het ontbijt, van 12.30 tot 15.00 uur voor de lunch en van 19.30 tot 23.00 uur voor het diner. De ideale plek voor een zakenontbijt of -lunch, of voor een exclusief diner. Proef tijdens de lunch van het indrukwekkende buffet met zowel traditionele gerechten en specialiteiten van de hand van Luis Baena. Diner is à la carte in een verfijnde en intieme sfeer. Op zondag wordt een brunch geserveerd, met speciale activiteiten en lekkernijen voor kinderen, tussen 11.30 en 16.00 uur.

Sky Bar
Deze esplanade op de bovenste verdieping van het Tivoli Lissabon is veel meer dan alleen maar een bar: het biedt een adembenemend uitzicht en de informele en comfortabele sfeer (inclusief zitzakken en kussens) en het al fresco-gevoel maken het net een zomerterras. Het is geopend in de zomer en de bardienst is open van 12.30 tot 01.00 uur en er wordt een speciaal hapjesmenu geserveerd dat werd samengesteld door Luis Baena. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is er muziek.

Lobby Bar
Deze bar, gelegen bij de receptie, is de plek om heerlijk te genieten van een drankje. 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.