Tivoli Lisboa Restauranter og Barer

Tivoli hotellene har utnevnt Luís Baena til deres Executive Chef. Han har akseptert utfordringen med å skape og implementere et nytt konsept av portugisisk kjøkken. Under sin lange karriere har han jobbet som Executive Chef på topphoteller over hele verden, og med noen av de beste chefs, slik som Paul Bocuse og Joël Robuchon, har han opparbeidet seg en spesiell og unik signatur. Han eksperimenterer alltid  og kombinerer forskjellige påvirkninger som til stadighet forbedres.

Brasserie Flo Lisbon
Åpent fra syv om morgenen til midnatt hver dag. I denne restauranten med tradisjonell fransk messing-stil  kan du nyte noen, eller alle måltidene dine. I samarbeid med Flo gruppen, har Tivoli brakt atmosfæren og smaker fra Paris til Lisboa.

I nederste etasje på hotellet, med en egen inngang fra den mest karismatiske avenyen i Lisboa, er dette stedet en klassiker, men samtidig sofistikert og uformell. Det er gratis parkeringsvakt for restaurantgjester.

Ånden i kjøkkenet er typisk fransk, og den store attraksjonen er utvilsomt kombinasjonen av østers og champagne, tilgjengelig når som helst. Det finnes noe for alle som ønsker å spise i en elegant atmosfære. Dette er for eksempel et perfekt sted for en forretningsfrokost. Express menyen tilbyr en løsning for dem som har det travelt.

Terrace Restaurant
Denne restauranten ligger i toppetasjen på hotellet, med en elegant og luksuriøs atmosfære og en spektakulær utsikt over Lisboa. Innredningen er moderne, og den er åpen fra 07.00 til 10.30 for frokost, fra 12.30 til 15.00 for lunsj og fra 19.30 til 23.00 for middag. Det er et perfekt sted for en forretningsfrokost eller lunsj, eller en eksklusiv middag. Til lunsj kan du eksperimentere fra den flotte buffeten med både tradisjonelle retter og spesialiteter, signert Luís Baena. Middag er à la carte i en sofistikert og intim atmosfære. På søndager serveres brunsj med spesielle aktiviteter og mat for barn, mellom 11.30 og 16.00.

Sky Bar
Denne terrassen i toppetasjen på Tivoli Lisboa er mye mer enn bare en bar. Den har fantastisk utsikt og uformell og behagelig atmosfære (inkludert saccosekker og puter). Al fresco følelsen gjør at den er mer som en sommerterrasse. Den er åpen om sommeren og tilbyr bar-service fra 12.30 til 01.00, og en spesiell "fingermat" meny skapt av Luís Baena. Det er musikk på torsdager, fredager og lørdager.

Lobby Bar
Ligger i resepsjonen. Dette er stedet til å nyte en drink. 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.