Hotel Tivoli Lisboa i Lissabon

Hotel Tivoli Lisboa välkomnar sina gäster till Portugals mest spännande stad!

Hotellet som alla känner till i Lissabon!

På Avenida da Liberdade i hjärtat av Lissabon, ligger det här 5-stjärniga hotellet i ett av citys bästa lägen och det har blivit en referenspunkt för befolkningen i Lissabon. Härifrån är det inte långt till flotta shoppinggator, utsökta restauranger och några av stadens främsta show-scener. Man kan finna gator med beläggning av portugisiskt kakel och söta små kiosker, i bjärt kontrast till moderna kontorshus och bankernas huvudkontor. Hotellet ligger nära Lissabons viktigaste sevärdheter och många berömda smultronställen, som kaféerna Nicola och Brasileira i city. Vill man smaka på modern gastronomi, ligger det många flotta barer och restauranger i Chiado-området, som nyligen fått en ansiktslyftning. Hoppa på en spårvagn upp till det majestätiska slottet från medeltiden med vacker utsikt, inte långt från “gamla stan” Alfama, eller ta en skön promenad i parken Eduardo VII, som heller inte ligger långt borta.

Traditionell service med modern komfort

Tivoli Lisboa är idealisk för den som vill ha personlig service och det är ett hotell som etablerat sig som en av huvudstadens referenspunkter. Det är inrymt i en nyrenoverad byggnad från 1930-talet, som nu kan erbjuda en miljö med traditionell portugisisk inredning och modernaste utrustning. Här finns det man behöver för den perfekta semestern: bekvämt boende, en skybar med enastående utsikt och Brasserie Flo, där man får utsökt service och ypperlig mat. Om man söker möteslokaler, eller en lokal för ett speciellt firande, kan man boka genom hotellets utmärkta konferenscenter och för den som vill skämma bort sig själv, finns olika “TivoliUpplevelser”.

Allt detta gör Tivoli Lisboa till en oas av lyx i hjärtat av city. 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.