Tivoli Lisboa Restauranger och Barer

Tivoli Hotels har utsett Luís Baena som sin chefsköksmästare. Han har accepterat utmaningen att skapa och införa ett nygammalt sätt inom portugisisk kökskonst. Under hans flera årtionden långa karriär har han genom att arbeta som chefsköksmästare på topphotell över hela världen, och med några av dom bästa köksmästarna som Paul Bocuse och Joël Robuchon, skaffat sig en speciell och unik karaktär. Han exprimenterar alltid och kombinerar sina influenser med en vilja att alltid förbättra sig.

Brasserie Flo Lissabon
På denna traditionella franska brasserie som håller öppet varje dag från sju på morgonen till midnatt, kan du avnjuta någon eller till och med alla dina måltider. I partnerskap med Flo Group har Tivoli fört atmosfären och smakerna från Paris till Lissabon.

På hotellets bottenvåning med sin separata entré till den allra mest karismatiska avenyn i Lissabon är utrymmet klassiskt, men ändå sofistikerat och informellt. Det finns en gratis parkeringsservice för restauranggäster.

Kökets anda är traditionellt fransk, och den stora attraktionen är otvivelaktigt kombinationen av ostron och champagne som alltid finns tillgängligt. Här finns något för alla som önskar äta middag i en elegant atmosfär. Detta är, till exempel en perfekt plats för en affärsfrukost, och på Menu Express kan du prova en lösning för alla som har lite mindre gott om tid.

Terassrestaurang
Placerat i hotellets översta våning med en högklassig och elegant atmosfär och strålande utsikt över Lissabon. Dekorationen är modern och det är öppet från 07:00 till 10:30 för frukost, från 12:30 till 15:00 för lunch och från 19:30 till 23:00 för kvällsmat. Detta är den perfekta platsen för en affärsfrukost eller lunch eller en exklusiv kvällsmåltid. Vid lunch har man den fantastiska buffén och man experimenterar med både traditionella rätter och specialiteter med Luís Baenas signatur. Kvällsmaten är à la carte i en sofistikerad och intim atmosfär. På söndagar serveras brunch med speciella aktiviteter och mat för barn mellan 11:30 och 16:00.

Sky Bar
Denna plats på högsta våningen av Tivoli Lisbon är så mycket mer än bara en bar: Utsikten är fantastisk och dess informella och bekväma atmosfär (inklusive sackosäckar och kuddar) och al fresco gör att den känns mer som en sommarterrass. Den är öppen på sommaren och erbjuder barservice från 12:30 till 01:00 och en speciell “fingermat” meny som har skapats av Luís Baena. Det finns musik på torsdagar, fredagar och lördagar.

Lobbybar
Beläget vid receptionen och här kan du ta en drink 
  • Tivoli Lisboa
  • Tivoli Lisboa

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.