Tivoli Marina Portimão Hotel, Algarve

Mens friske sardiner syder på grillerne på marinaens restauranter og store yachts glider roligt ind til pontonerne med en stærk orangefarvet solnedgang i baggrunden, toner Tivoli Marina Portimão hotel frem. Efter en uforglemmelig smuk dag med udforskning af bugter og strande i denne karakteristiske del af Algarve er den livlige Portimão Marina en perfekt destination for aftenen. Forkæl smagsløgene med lokale specialiteter og nyd de lune aftener på dette fantastiske feriested. Tivoli Marina Portimão hotel ligger i hjertet af alt dette og meget mere!

Glimtende swimmingpools og varme solstråler!

Så snart du ankommer til Tivoli Marina Portimão hotel vil du få et indtryk af, hvad det drejer sig om på dette hotel: at sørge for at du har alt, hvad du kunne ønske dig på din ferie! Venlige smil og entusiastiske hilsener fra personalet byder dig velkommen til en pragtfuld verden, hvor to swimmingpools med havvand til børn og voksne omgivet af komfortable solsenge er det ideelle til at svale af og opsuge solens varme stråler. Med masser af faciliteter for børn, blandt andet legeplads, børnepasning og legerum kan forældre nyde hotellets barer, restauranter og indkøbsmuligheder vel vidende, at deres børn er underholdt. I de rummelige suiter med moderne møblement indkvarteres familier og par på romantisk ferie komfortabelt.

I hjertet af Algarve

Beliggende tæt på Portimão Marina; dette firestjernede hotel har udsigt til de mange sejlbåde og yachts, som ankommer fra hele verden. Der er en strand lige over for hotellet, og der findes utallige andre i nærheden. Den berømte Praia da Rocha ligger blot 5 minutters kørsel væk. Uanset om man er til lange hvide sandstrande eller små afsides vige, så er Portimão det perfekte udgangspunkt, hvis man vil udforske Algarves bedste strande. Oplev resten af Algarve med dagsudflugter til enten maleriske Tavira, den trendy strand Gigi i Quinta do Lago eller imponerende delfinshows i Zoommarine. Flere underholdningsmuligheder findes på Portimão Marina, som har et utal af restauranter med alverdens forskellige retter og barer samt klubber med globalt anerkendte DJs og butikker, som sælger alt lige fra lokal kunsthåndværk til små brasiliansk bikinier.  

Tivoli Marina Portimão hotel byder dig velkommen til dynamisk ferie i solen!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.