Tivoli Marina Portimão Restauranter og Barer

Tivoli-hotellerne har udnævnt Luís Baena som chefkok. Han er ansvarlig for at skabe og implementere et nyere portugisisk køkken. Personlig, distink og ekperimentel – han er dygtig til at kombinere al sin erfaring fra hans mange rejser og oplevelser. Hans over 25-årige karriere omfatter jobs som chefkok på 5-stjernede hoteller over hele verden og mulighed for at lære af og samarbejde med mesterkokke som Paul Bocuse and Joël Robuchon. Det har været grundlaget for at bringe maden på Tivoli-hotellerne til nye højder.

Nikki Marina Restaurant
Nyd en solid morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Ud over en fantastisk udsigt over marinaen tilbyder restauranten også frokost og middag.

Åbningstider:
Morgenmad fra kl. 08.00 til 11.00
Frokost fra kl. 12.30 til 15.00
Middag fra kl. 19.30 til 22.00

Pearl Restaurant
Spis med stil på Pearl. Prøvesmag et udvalg af de fineste retter med en af tastingmenuerne. Eller vælg fra en omfattende a la carte-menu, der omfatter det bedste fra både øst og vest, og hvor sushi, risotto og alt godt fra havet blot er nogle af de mange specialiteter.

Åbningstider:
Fra kl. 19.00 til 22.30

Ultra Lounge
“Dress to impress” på denne trendy club. Dans natten væk til den fantastiske musik fra stedets dj’s. Er man ude efter en helt særlig aftenunderholdning, hvorfor så ikke bestille et VIP-rum? Der får man de perfekte omgivelser til at nyde en flaske champagne.

Åbningstider:
Fra kl. 20.00 til 02.00 (april til oktober)

Deck Bar
Kun åben i sommerperioden. Slap af ved poolen i denne bar, der tilbyder et rigt udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske cocktails.

Ithaka Bar
Endnu en poolbar, så man ikke behøver at gå langt efter en drink eller snack. Serverer salat, sandwich, burgere og pizza – ideel mad på en varm sommerdag.

Åbningstider:
Fra kl. 09.30 til 19.30 (kun i sommermånederne)


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.