Hotelli Tivoli Marina Portimão, Algarven

Kun tuoreesti pyydystetyt sardiinit ritisevät huvivenesataman ravintoloiden grilleissä ja suuret jahdit lähestyvät kellukkeita kirkkaalla oranssinvärisellä auringonlaskulla taka-alalla, saatte näkymän Tivoli Marina Portimão hotellista. Kauniin päivän jälkeen tutkien luolia ja rantoja tässä osassa Algarvea, kiireellinen Portimãon huvivenesatama on täydellinen iltakohde. Herkutelkaa joillakin paikallisilla mauilla ja nauttikaa tämän fantastisen lomakeskuksen lämpimistä illoista. Tivoli Marina Portimão hotelli on tämän kaiken ja paljon muun sydämessä!

Kimaltelevat uima-altaat ja sihisevä auringonpaiste!

Heti kun astutte Tivoli Marina Portimão hotelliin, saatte näkymän mistä hotellissa on kysymys: varmistaen että teillä on kaikkea mitä tarvitsette lomanne aikana! Henkilökunnan ystävälliset hymyt ja innokkaat tervehdykset toivottavat teidät tervetulleiksi upeaan maailmaan, jossa kaksi merivesi uima-allasta lapsille ja aikuisille, mukavien aurinkotuolien ympäröimiä ovat ihanteelliset virkistäytymään ja ottamaan aurinkoa. Monilla tiloilla lapsille, sisältäen leikkikentän, lastenhoito palvelut ja leikkihuoneen, vanhemmat voivat nauttia baareista, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista hotellissa, varmana tietäessään että heidän pienokaisillaan on ajanvietettä. Tilavat sviitit uudenaikaisilla huonekaluilla majoittavat mukavasti perheitä ja romanttisella pakomatkalla olevia aviopareja.

Algarven sydämessä

Sijoitettu lähelle Portimãon huvivenesatamaa, tämä neljän tähden hotelli avautuu yli useiden purjeveneiden ja jahtien jotka saapuvat ympäri maailmaa. Aivan hotellin edessä on ranta ja monet muut rannat ovat lähellä. Tunnettu Praia da Rocha on ainoastaan 5 minuutin ajomatkan päässä. Etsitte sitten laajaa valkoista hiekkaa tai pieniä, syrjäisiä luolia, Portimão on täydellinen lähtökohta josta tutkia Algarven parhaita rantoja. Tutustukaa Algarven muihin osiin päiväretkillä joko maalaukselliseen Taviraan, tyylikkäälle Gigi rannalle Quinta do Lagossa tai katsomaan delfiiniesityksiä Zoomarine’ssa. Lisäviihdettä varten, tulette huomaamaan että Portimãon huvivenesatamassa on ravintoloita jotka tarjoilevat kaikenlaisia ruokia, baareja ja klubeja jotka kutsuvat maailmakuuluja DJ:tä ja kauppoja jotka myyvät kaikkea, paikallisista käsitöistä pieniin brasilialaisiin bikineihin.  

Tivoli Marina Portimão hotelli toivottaa teidät tervetulleeksi dynaamiselle lomalle auringossa!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.