Tivoli Marina Portimão Ravintolat ja Baarit

Tivoli hotellit ovat nimenneet Luis Baenan heidän johtavaksi keittiömestarikseen. Hän on vastuussa uudelleen muokatun portugalilaisen keittiön luomisesta ja toteuttamisesta. Henkilökohtainen, erilainen, ja kokeileva, hänen keittiönsä yhdistää kaikki hänen vaikutteensa hänen laajoista matkoistaan ja kokemuksistaan. Hänen yli 25 vuotinen uransa, sisältäen kokemuksia johtavana keittiömestarina viiden tähden hotelleissa ympäri maailmaa ja mahdollisuuksia oppia, ja tehdä yhteistyötä, huippukeittiömestareiden kanssa kuten Paul Bocuse ja Joël Robuchon, ovat valmistaneet hänet viemään Tivoli hotellien keittiöstä uusiin korkeuksiin.

Nikki Marina ravintola
Tulkaa sisään sydämelliselle syökää mitä haluatte bufetti aamiaiselle. Tämä ravintola, hienoilla huvivenesatama näköaloilla, tarjoaa myös lounaan ja illallisen.

Aukioloajat:
Aamiainen klo: 08.00-11.00
Lounas klo: 12.30 – 15.00
Illallinen klo: 19.30-22.00

Helmi ravintola
Syökää illallista Helmessä. Kerätkää valikoima hienoimpia ruokia mitä on tarjolla yhdellä maukkaista ruokalistoista. Tai tilatkaa laajasta à-la carte ruokalistasta joka sisältää parasta idästä ja lännestä, sushilla, risotolla ja äyriäisruoalla mainitaksemme vain pari monesta huomattavasta erikoisuudesta.

Aukioloajat:
Klo: 19.00-22.30

Ultra aula
Pukeutukaa ja tehkää vaikutus tyylikkäällä klubillamme. Tanssikaa koko yö DJ:n mahtaviin esityksiin. Todella erikoista iltaviihdettä varten, miksi ei varata yhden VIP alueista? Tämä on täydellinen puite nauttia kylmästä shampanjalasista.

Aukioloajat:
Klo: 20.00-02.00 (huhtikuusta lokakuuhun)

Terassibaari
Avoinna ainoastaan kesällä, Rentoutukaa altaan äärellä suurella valikoimalla alkoholi- ja alkoholittomia cocktaileja.

Ithaka baari
Toinen allasbaari varmistamaan ettei teidän tarvitse mennä kauas hakemaan juomaa tai välipalaa. Tarjoilee salaatteja, voileipiä, hampurilaisia ja pizzaa – ihanteellinen seura lämpimälle kesäpäivälle.

Aukioloajat:
Klo: 09.30 – 19.30 (vain kesäkuukausina)


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.