Hotel Tivoli Marina Portimão, Algarve

Terwijl de vers gevangen sardientjes liggen te smeulen op de grill van de restaurants in de jachthaven en de grote plezierjachten vlak voor zonsondergang de steigers naderen, springt het Tivoli Marina Portimão hotel in het oog. Na een schitterende dag op de stranden en in de baaien van dit deel van de Algarve, is de bedrijvige Portimão Marina de perfecte bestemming voor de avond. Proef de lokale gerechten en geniet van de zwoele avonden in dit prachtige vakantieoord. Het Tivoli Marina Portimão hotel staat te midden van al deze bedrijvigheid en nog veel meer!

Schitterende zwembaden en volop zonneschijn!

Zodra u het Tivoli Marina Portimão hotel binnenstapt, ziet u al gelijk waar het in dit hotel om draait: ervoor zorgen dat u niets tekort komt tijdens uw vakantie! U wordt met een vriendelijke glimlach en een warme begroeting door het personeel verwelkomd in een schitterende wereld. Er zijn twee zoutwaterzwembaden voor kinderen en volwassenen, omringd door comfortabele ligbedden, ideaal om wat af te koelen na een dagje zonnebaden. Met tal van faciliteiten voor kinderen, waaronder een speeltuin, babyoppasservice en een spelletjeskamer, kunnen ouders zelf genieten van de bars, restaurants en de winkelmogelijkheden in het hotel, zeker in de wetenschap dat hun kroost gezellig wordt beziggehouden. De ruime suites met een moderne inrichting bieden een comfortabele accommodatie voor gezinnen en stelletjes die er even romantisch tussenuit zijn.

Midden in de Algarve


Dit 4-sterrenhotel staat vlakbij de Portimão Marina, en kijkt uit over de vele zeilboten en jachten die uit alle delen van de wereld hier aanmeren. Vlak voor het hotel ligt een prachtig strand en in de buurt liggen nog verschillende andere stranden. Het beroemde Praia da Rocha ligt op slechts 5 minuten rijden. Of u nu op zoek bent naar uitgestrekte witte zandstranden of naar beschutte baaien, Portimão is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de beste stranden van de Algarve. Leer de rest van de Algarve kennen door het maken van dagtochtjes naar bijvoorbeeld het pittoreske Tavira, het hippe strand Gigi in Quinta do Lago of bekijk de spannende dolfijnenshows in Zoomarine. Voor nog meer vertier gaat u naar de restaurants in de Portimão Marina, met lekker eten, bars en clubs waar vaak internationaal bekende DJ’s draaien. Er zijn tevens winkeltjes waar van alles te koop is, van lokaal aardewerk tot niets verhullende Braziliaanse bikini’s.

Het Tivoli Marina Portimão hotel verwelkomt u graag voor een enerverende vakantie in de zon!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.