Tivoli Marina Portimão Restaurants en Bars

Tivoli Hotels heeft onlangs Luís Baena benoemd tot Chef-kok. Hij is verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van een concept van de hernieuwde Portugese keuken. In zijn manier van koken, die persoonlijk, kenmerkend en experimenteel is, combineert hij alle invloeden die hij heeft opgedaan tijdens zijn vele reizen en belevenissen. Zijn 25-jarige carrière, onder andere als Chef-kok van verschillende 5-sterrenhotels over de hele wereld en waarin hij leerde van en samenwerkte met topchefs als Paul Bocuse en Joël Robuchon, heeft hem zoveel bagage gegeven dat hij in staat is om de keuken van de Tivoli Hotels naar een hoger plan te tillen.

Nikki Marina Restaurant
Smul van een hartig zoveel-u-kunt-eten ontbijtbuffet. Dit restaurant, met fantastisch uitzicht op de jachthaven, biedt ook een linch- en dinerbuffet.

Openingstijden:
Ontbijt van 08.00 tot 11.00 uur
Lunch van 12.30 tot 15.00 uur
Diner van 19.30 tot 22.00 uur

Pearl Restaurant
Dineer in stijl in Pearl. Maak een keuze uit het beste dat er te bieden is met een van de smakelijke menu's. Of bestel iets van het overzichtelijke à-la-carte menu, met daarop het beste van oost en west met sushi, risotto en vis en schaal- en schelpdieren als zomaar een paar voorbeelden van de vele specialiteiten.

Openingstijden:
19.00 tot 22.30 uur

Ultra Lounge
Dress to impress in deze trendy club. Dans de hele nacht door op verrukkelijke muziek van de DJ’s. Voor een hele speciale gelegenheid kunt u ‘s avonds een van de Vipruimtes reserveren. Dit is de perfecte omgeving voor een heerlijk koel glas champagne.

Openingstijden:
20.00 tot 02.00 uur (april tot oktober)

Deck Bar
Deze bar is alleen in de zomer geopend, en hier kunt u relaxen bij het zwembad met een van de vele alcoholische en niet-alcoholische cocktails.

Ithaka Bar
Nog een bar bij het zwembad om er zeker van te zijn dat u niet te ver hoeft te lopen voor een drankje of een snack. Serveert salades, sandwiches, hamburgers en pizza’s – het ideale gezelschap voor een warme zomerdag.

Openingstijden:
09.30 tot 19.30 uur (alleen in de zomermaanden)


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.