Hotel Tivoli Marina Portimão, Algarve

När man sitter på en av restaurangerna i marinan och äter nygrillade sardiner, med lyxjakter som lägger till vid bryggan och en rödfärgad solnedgång i bakgrunden, ser man ut över Tivoli Marina Portimão hotel. Efter en hel dag på upptäcktsfärd bland stränder och vikar i Algarve, är Portimãos marina den perfekta platsen för en skön kväll. Här kan man smaka på lokala specialiteter och njuta av ljumma kvällar på en fantastisk semesterort. På Tivoli Marina Portimão hotel har man nära till allt detta och mycket mer.

Ljuvliga pooler och strålande solsken

Så snart man kommer till Tivoli Marina Portimão hotel, förstår man vad det hela handlar om: här har man ordnat så att allt som man behöver för semestern finns till hands! Personalen välkomnar alla gäster med ett glatt leende till en magnifik hotellmiljö, där man kan njuta av två havsvattenpooler för barn och vuxna, med sköna solsängar runt omkring, där det är ljuvligt att ligga och ta igen sig eller bara lapa sol. Det finns många aktiviteter och särskild service för barn: lekplats, barnpassning och lekrum. Då föräldrar vet att deras barn har det bra, kan de ha trevligt i hotellets restauranger, barer och butiker. Familjer med barn bor rymligt och bekvämt i modernt möblerade sviter, där man också bor utmärkt om man är ett par på romantisk semester.

I hjärtat av Algarve

Det här 4-stjärniga hotellet ligger nära Portimãos marina med utsikt över segelbåtar och lyxjakter från hela världen. Det finns en strand alldeles framför hotellet och många fler i närheten. Den kända stranden Praia da Rocha ligger endast fem minuter bort. Portimão är en utmärkt plats för att utforska Algarves bästa stränder med vit sand, eller om man hellre föredrar små söta vikar. Härifrån kan man upptäcka resten av Algarve på dagsturer till exempelvis pittoreska Tavira, den trendiga stranden Gigi i Quinta do Lago, eller titta på spännande delfinshow på Zoomarine. Vill man ut på mer skoj, finns det fullt av typiska restauranger i Portimãos marina med barer och klubbar, där de bjuder in världsberömda DJs och där det finns affärer som säljer allt mellan himmel och jord, från lokalt hantverk till allt för små brasilianska bikinis. 

Tivoli Marina Portimão hotel välkomnar sina gäster till en spännande semester i solen!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.