Tivoli Marina Portimão Restauranger och Barer

Tivoli Hotels har utnämnt Luís Baena till chefsköksmästare. Han ansvarar för att skapa och införa ett koncept som förnyar det portugisiska köket. Med personlighet och en distinkt experimentlusta kombinerar hans kokkonst alla de influenser som kommer från hans omfattande resande och många upplevelser. Han har en över 25 år lång karriär, inklusive erfarenheter som chefsköksmästare på 5-stjärniga hotell över hela världen. Där har han fått möjlighet att lära sig och samarbeta med, mästerliga köksmästare som Paul Bocuse och Joël Robuchon, vilket gett honom möjlighet att föra kokkonsten inom Tivoli Hotels till nya höjder.

Nikki Marina restaurangen
Hugg in på en kraftig frukostbuffé. Denna restaurang, med fantastisk utsikt över marinan erbjuder också lunch och middag.

Öppettider:
Frukost från 08:00-11:00
Lunch från 12:30 to 15:00
Middag från 19:30-22:00

Pärl restaurangen
Ät middag i Pearl restarangen. Samla ett urval av det finaste som kan erbjudas med en av avsmakningsmenyerna. Eller beställ från en omfattande À-la-carte meny som inkluderar det bästa från öst och väst med sushi, risotto och skaldjursmat, som bara är några av många specialiteter att uppmärksamma.

Öppettider:
Kl. 19:00-22:30

Ultra Lounge
Klä dig för att göra ett intryck på denna trendiga klubb. Dansa hela natten till DJ:s kraftfulla mixar. För en extra speciell kvällsunderhållning, varför inte reservera ett av VIP-områdena? Detta är den perfekt inramning för att njuta av ett svalt glas champagne.

Öppettider:
20:00-02:00 (April till oktober)

Terassbaren
Öppen endast under sommaren. Slappna av vid poolen med ett stort urval alkohol- och alkoholfria cocktails.

Ithaka baren

Ytterligare en poolbar för att säkerställa att du inte behöver gå för långt för en drink eller tilltugg. Serverar sallader, smörgåsar, hamburgare och pizza – idealiskt sällskap under en varm sommardag.

Öppettider:
09:30-19:30 (bara under sommarmånaderna)


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.