Hotel Tivoli Marina Vilamoura

Tivoli Marina Vilamoura ligger mellem den livlige Vilamoura marina og en privat strand, hvilket betyder en af de mest eftertragtede beliggenheder i Algarve.

5-stjernet uforstyrrethed og komfort!

Rækker af perfekt oplinede hvide yachts på rolige vande og en uendelig blå horisont er det første, der fanger øjet fra de elegante værelser og suiter på dette fortræffelige 5-stjernede hotel. Stilfuldt og rummeligt; du vil med det samme mærke komforten og den imødekommende atmosfære på Tivoli Marina Vilamoura.

En privat strand neden for hotellet tilbyder restaurant og loungebar, Tai Chi-timer, massageområde og særdeles komfortable solsenge. Med stor udendørs swimmingpool til voksne og en mindre børnepool, et motionsrum, det enestående Angsana Spa og et væld af restauranter og barer, vil du få svært ved at forlade hotellet.

Lige uden for denne smukke oase byder elitehavnen, Vilamoura Marina smarte yachts fra alle verdenshjørner velkommen til sine pontoner. Marinaen tilbyder et uendeligt udvalg af restauranter, pubber og barer samt et populært casino og en stor tropeinspireret udendørs natklub. Golfentusiaster bliver henrykte, når de finder ud af, at fire af Algarves kendteste golfbaner ligger i Vilamoura, samt at hotellets “shuttle-service” kører ferm og tilbage mellem banerne Oceânico Old Course, Oceânico Millennium, Oceânico Pinhal, Vila Sol og Oceânico Laguna. Udforsk andre af områdets strande som for eksempel Falésia, Marina og Vilamoura, blot en kort køretur væk. Rejser man med børn, er vandparkerne altid et af de bedste valg til en dagsudflugt, og de findes alle inden for nem rækkevidde fra hotellet!

På Tivoli Marina Vilamoura vil du nyde det bedste ved Algarve!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.