Angsana Spa

In de Angsana Spa wordt moderne bouwkundige grootsheid gecombineerd met de sereniteit van de Aziatische cultuur. Nieuw en innovatief is de Regenmist, waarin stoom en douche met elkaar worden gecombineerd, als aanvulling op de behandelingen en massages.

Tijdens de behandelingen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten als bloemen, fruit, kruiden, specerijen en lokale planten. Aromatherapie, het geneeskrachtige effect van aanraking en een mengeling van Aziatische en Europese technieken ontspannen en verjongen het lichaam, ziel en geest.

Tussen de behandelingen als lichaamsmassages, scrubs, gezichtsbehandelingen, aandacht voor speciale zones en nog veel meer door krijgt u kruidenthee om de ontspanning compleet te maken en het optimale uit de behandeling te halen die u hebt uitgekozen.

Het 180 minuten durende Duet-programma voor koppels is een combinatie van lichaamsreiniging en gezichtsbehandeling en lichaamsmassage, met specifieke mogelijkheden voor hem en voor haar.

Vraag bij de receptie naar prijzen en het complete aanbod aan behandelingen.


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.