Hotel Tivoli Marina Vilamoura

Tivoli Marina Vilamoura ligger mellom vibrerende Vilamoura Marina og en privat strand, som gjør det til en av de mest misunnelsesverdige beliggenhetene i Algarve.

5-stjerners privatliv og komfort!


Hvite yachter ligger på rekke og rad på det rolige vannet og en evig blå horisont er de første inntrykkene du får fra de elegante ommene og suitene på dette fabelaktige 5-stjerners hotellet. Tivoli Marina Vilamoura er stilig og romslig, og du vil umiddelbart føle komforten og den vennlige atmosfæren.

En privat strand som ligger nedenfor tilbyr en restaurant og en salongbar, samt Tai Chi-klasser, et massasjeområde og ultrakomfortable solsenger. Med et stort utendørs svømmebasseng for voksne og et mindre for barn, en helseklubb, det usedvanlige Angsana Spa og et bredt utvalg av restauranter og barer, vil det bli vanskelig å forlate dette hotellet.

Like utenfor denne oasen ønsker førsteklasses Vilamoura Marina elegante yachter fra hele verden velkommen til sine flytebrygger. Hotellet tilbyr et uendelig utvalg av restauranter, puber og barer i tillegg til et populært casino og store utendørs nattklubber med et tropisk tema. Golfelskere vil bli glade for å høre at fire av Algarves mest velkjente golfbaner ligger i Vilamoura og at hotellets gratis skytteltjeneste vil slippe dem av på den gamle Oceânico-banen, eller på golfbanene Oceânico Millennium, Oceânico Pinhal, Vila Sol og Oceânico Laguna. Utforsk andre strender i området, som strendene Falésia, Marina og Vilamoura, som ligger en kort kjøretur unna. For de som reiser med barn vil vannparkene være en av de beste dagsturene, og alle ligger de innen enkel rekkevidde fra dette hotellet!

På Tivoli Marina Vilamoura kan du nyte det beste Algarve har å tilby!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.