Hotellet Tivoli Marina Vilamoura

Tivoli Marina Vilamoura ligger mellan den spännande marinan i Vilamoura och en privat strand och då kan man förstå att det handlar om ett av Algarves mest eftertraktade lägen.

Bo ostörd i 5-stjärnig komfort!

Det första man ser från de eleganta rummen och sviterna på det här fantastiska 5-stjärniga hotellet, är perfekta rader av lyxjakter i en lugn marina och en oändlig, blå horisont. Tivoli Marina Vilamoura är läckert och rymligt och man känner genast av den trevliga stämningen och komforten.

Det finns en privat strand nedanför, med restaurang och lounge-bar, lektioner i Tai Chi, massageplats och extra bekväma solsängar. Det är svårt att slita sig från hotellet, för här finns en stor utomhuspool för vuxna och en mindre för barn, ett gym, otroliga Angsana Spa och flera olika restauranger och barer.

Alldeles utanför denna oas ligger marinan i Vilamoura, där flotta lyxjakter från världens alla hörn ankrar upp. Här finns mängder av restauranger, pubar och barer och också ett populärt kasino och stora nattklubbar utomhus, med tropiskt tema. Älskar man golf, är det bra att veta att Algarves mest kända banor ligger i Vilamoura och att hotellets gratis busservice går till golfbanorna Oceânico Old Course, Oceânico Millennium, Oceânico Pinhal, Vila Sol och Oceânico Laguna. Man kan utforska andra stränder i omgivningarna, som Falésias, Marinas och Vilamouras stränder, för dit kommer man snabbt i bil. Om man har barn med sig på semestern, kan man lätt ta sig till olika vattenparker från hotellet och en dagsutflykt dit blir en riktig höjdare!

På Tivoli Marina Vilamoura kan man njuta av det bästa som Algarve har att erbjuda!


 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.