Hotel Tivoli Oriente, Lissabon

Hotel Tivoli Oriente inviterer dig til at nyde den mest avantgarde del af Lissabon!

Førende i Lissabon!

Beliggende i det livlige Parque das Nações, hvor Expo 1998 blev afholdt, byder Tivoli Oriente på den perfekte base for en forretningsrejse eller en ferie. Den tilstødende Gare do Oriente bus- og togstation forbinder hovedstaden med alle dele af landet. Hotellets fantastiske beliggenhed kun få minutters kørsel fra Vasco da Gama broen og 10 minutters kørsel fra Lissabons gamle bydel giver nem adgang til byens centrum og de vigtigste forbindelser mod nord og syd.

Moderne portugisisk gæstfrihed

Tivoli Oriente er berømt for sin gæstfrihed. dette fire-stjernede hotel byder dig velkommen med et moderne og smart look der rummer al komfort fra det 21. århundrede. Værelserne er designet til at indkvartere dig i et moderne miljø med de mest avancerede og smarte faciliteter. Nyd luksus af disse fantastiske faciliteter og services; indendørs pool, fitness room med tyrkisk bad og sauna og den berømte "Tivoli experience" der varierer fra en privat tour i Lissabon til en personlig shopper. Du kan også benytte Tivoli Oriente til dit forretningsmøde. Et nyt helt moderne konferencecenter byder på store mødelokaler med nem adgang fra alle dele af byen.

Med faciliteter og services der dækker kravene af i dag, er Tivoli Oriente et fantastisk eksempel på det moderne Lissabon. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.