Hotel Tivoli Oriente, Lissabonissa

Hotel Tivoli Oriente kutsuu teitä nauttimaan Lissabonin avantgardistisemmasta osasta!

Huippu Lissaboni!

Sijoitettu Parque das Naçõesin vilkkaalle alueelle, jossa pidettiin Expo vuonna 1998, Tivoli Oriente tarjoaa täydellisen lähtökohdan liike- tai lomamatkalle. Viereinen Gare do Oriente linja-auto- ja rautatieasema yhdistää pääkaupungin maan kaikkiin osiin. Vain parin minuutin ajomatkan päässä Vasco da Gama sillalta ja 10 minuutin ajomatkan päässä Lissabonin historiallisesta keskustasta, tämän hotellin uskomaton sijainti tarjoaa helpon pääsyn kaupungin keskustaan ja pohjoisen ja etelän pääreiteille.

Uudenaikainen portugalilainen vieraanvaraisuus

Tivoli Oriente on tunnettu sen lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Tämä neljän tähden hotelli toivottaa teidät tervetulleiksi uudenaikaisella ja huolitellulla ulkonäyllä joka tarjoaa kaikki 2000-luvun mukavuudet. Huoneet on suunniteltu majoittamaan teidät nykyaikaiseen ympäristöön mitä kehittyneimmillä ja tyylikkäimmillä palveluilla. Nauttikaa näiden uskomattomien tilojen ja palvelujen ylellisyydestä: sisäallas, kuntoiluhuone turkkilaisella kylvyllä ja saunalla sekä tunnetut “Tivoli kokemukset” jotka vaihtelevat yksityisestä Lissabonin retkestä henkilökohtaiseen ostosneuvojaan.
Voitte myös tehdä Tivoli Orientesta paikkanne liiketoimikokoukselle. Uusi huippuluokan konferenssikeskus tarjoaa suuret kokoushuoneet helpolla pääsyllä joka puolelta kaupunkia.

Tiloilla ja palveluilla jotka kohtaavat nykypäivän tarpeet, Tivoli Oriente on uskomaton esimerkki nykyaikaisesta Lissabonista. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.