Tivoli Oriente Ravintolat ja Baarit

Luis Baena, äskettäin nimetty Tivoli hotellien johtavaksi keittiömestariksi, on vastuussa portugalilaisen keittiön uuden näkymän luomisesta ja toteuttamisesta. Erittäin henkilökohtainen, hyvin erilainen, hänen henkilökohtainen tyyli on hänen kokeilunsa, ja yhdistäminen, siitä mitä hän on kokenut 25 vuotisen uransa aikana.  Hän on työskennellyt monessa ravintolassa kansainvälisesti, ja monen viiden tähden hotellin johtavana keittiömestarina. Hän on tehnyt yhteistyötä gastronoomisten megatähtien kanssa kuten Paul Bocuse ja Joël Robuchon.

Ravintola Ardina
Sijaitsee pohjakerroksessa ja suurilla ikkunoilla avautuen yli Tagus-joen ja Lissabonin, tämä on erinomainen paikka jossa kokea portugalilaista keittiötä.
Lounas klo: 12:30-15:00
Illallinen klo: 19:30-23:00

Ravintola A VIII Colina
Hämmästyttävillä panoraama näköaloilla, nauttikaa kansainvälisestä keittiöstä joka tarjotaan tämän ravintolan 16. kerroksessa; mahtava ruoka ja Tagus-joki ja Lissabon taka-alalla.
Lounas klo: 12:30-15:00
Illallinen klo: 19:30-23:00

Baari O Aguadeiro
Nauttikaa mielicocktailistanne tai drinkistä baarissa, sijoitettu ensimmäiseen kerrokseen, kauniilla näköaloilla yli Gare do Orienten, klo: 09.00-01.00. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.