Tivoli Oriente Restaurants en Bars

Luis Baena, onlangs benoemd tot Chef-kok van Tivoli Hotels, is verantwoordelijk voor het vorm geven en implementeren van een nieuwe kijk op de Portugese keuken. Zeer persoonlijk, zeer kenmerkend, zijn stijl van experimenteren met en de combinatie van wat hij in zijn 25 jaar lange carrière heeft meegemaakt. Hij heeft in verschillende internationale restaurants gewerkt, en als Chef-kok van veel 5-sterrenhotels. Hij heeft samengewerkt met gastronomische megasterren als Paul Bocuse en Joël Robuchon.

Restaurant Ardina
Gelegen op de benedenverdieping met grote vensters met uitzicht op de Taag en Lissabon, is dit een uitstekende plaats om de Portugese keuken te leren kennen.
Lunch 12.30-15.00 uur
Diner 19.30-23.00 uur

Restaurant A VIII Colina
Dankzij het verbluffende panoramische uitzicht en de Internationale keuken van dit restaurant op de 16e verdieping, kunt u genieten van een geweldige maaltijd met de Taag en Lissabon op de achtergrond.
Lunch 12.30-15.00 uur
Diner 19.30-23.00 uur

Bar O Aguadeiro
Geniet van uw favoriete cocktail of drankje aan de bar op de eerste verdieping, met prachtig uitzicht op het Gare do Oriente, van 09.00 tot 01.00 uur 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.