Hotel Tivoli Oriente Lisboa

Hotel Tivoli Oriente inviterer deg til Lisboas mest beundringsverdig sted!

Nyskapende Lisboa!

Hotellet ligger i det livlige området Parque das Nações der Expo ble arrangert i 1998. Tivoli Oriente et en prefekt base enten du er på forretningsreise eller på ferie. Buss- og jernbanestasjonen Gare do Oriente ligger like ved, og tilbyr forbindelser i hovedstanden og til alle landets deler. Hotellets ligger kun en kort kjøretur unna broen Vasco da Gama og en 10-minutters kjøreturn unna Lisboas historiske sentrum. Hotellets glimrende beliggenhet sørger for enkel tilgang til sentrum og hovedrutene både mot nord og sør.

Moderne portugisisk vennlighet

Tivoli Oriente er kjent for sin gjestfrihet. Dette 4-stjerners hotellet ønsker deg velkommen med et moderne og elegant utseende som tilbyr dette århundrets bekvemligheter. Rommene er designet for å innkvartere deg i et moderne miljø med de beste og mest avanserte fasilitetene. Kos deg i luksus med disse fantastiske fasilitetene og tjenestene: et innendørs svømmebasseng, et treningssenter med tyrkisk bad og en badstue med den berømte “Tivoli Experiences” som strekker seg til en privat tur til Lisboa med en personlig handlehjelp.
Du kan også bruke Tivoli Oriente som din arena til et forretningsmøte. Det nye, flotte konferansesenteret tilbyr store rom og enkel tilgang fra alle byens deler.

Med fasiliteter og tjenester som møter dages behov er Tivoli Oriente et godt eksempel på det morderne Lisboa. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.