Tivoli Oriente Restauranger och Barer

Luís Baena, nyligen utnämnd till chefsköksmästare för Tivoli Hotels är ansvarig för skapandet och genomförandet av ett nytt sätt att se på den portugisiska kokkonsten. Han signatur är mycket personlig och mycket distinkt och innebär experimenterande med och en kombination av, det han har upplevt under sin 25 år långa karriär. Han har arbetat på flera olika restauranger internationellt, och som chefsköksmästare på många 5-stjärniga hotell. Han har samarbetat med gastronomiska superstjärnor som Paul Bocuse och Joël Robuchon.

Restaurang Ardina
Med sin placering på bottenvåningen och med stora fönster ut mot Tagus-floden och Lissabon, är detta en enastående plats där man kan uppleva det portugisiska köket.
Lunch kl 12:30-15:00
Middag kl 19:30-23:00

Restaurang A VIII Colina
Tillsammans med en enastående panoramautsikt kan du prova det internationella köket som erbjuds i denna restaurang på 16:e våningen. Utmärkt mat och Tagus-floden och Lissabon i bakgrunden.
Lunch kl. 12:30-15:00
Middag kl. 19:30-23:00

Bar O Aguadeiro
Njut av din favoritcocktail eller drink i baren, placerad på första våningen, med vacker utsikt över Gare do Oriente, kl 09:00-01:00. 
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra
  • Tivoli Coimbra

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.